Hyundai Vision T: Σαν να λέμε το επόμενο Tucson!

Η Hyundai παρουσίασε στο Los Angeles το εξαιρετικά ιδιαίτερο concept Vision T, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα προαναγγέλλει το επόμενο Tucson.

Το νέο πρωτότυπο μοντέλο ενσωματώνει την νέα σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας, την οποία οι Κορεάτες ονομάζουν Sensuous Sportiness.

 Δείτε ακόμα: Στα 390 άλογα το κεντρομήχανο Hyundai!

Το Vision T αποτελεί την έβδομη μελέτη του Κέντρου Σχεδίασης της Hyundai, έχοντας μήκος 4.610 χλστ, πλάτος 1.938 χλστ., το ύψος αγγίζει τα 1.704 χλστ., ενώ το μεταξόνιο είναι μεγάλο κι ανέρχεται στα 2.804 χλστ. Το Hyundai Vision T φέρει αρκετές καινοτόμες ιδέες όσον αφορά στον σχεδιασμό, με την ενεργή γρίλια στη μάσκα να ανοίγει όταν το όχημα κινείται και να κλείνει όταν ακινητοποιείται. Ξεχωριστά είναι όμως και τα εμπρός LED φώτα, αλλά κι η ενιαία «γραμμή» των πίσω φωτιστικών σωμάτων, τα οποία συμπληρώνουν εξαιρετικά το οπίσθιο τμήμα του Vision T, αποτυπώνοντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την «επόμενη γενιά της καινοτομίας σχεδιασμού της Hyundai».

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Έρχεται το pick up της Hyundai!

Τέλος, σε ότι αφορά το επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα, η Hyundai ανέφερε μόνο, ότι η θύρα υποδοχής της πρίζας βρίσκεται στο πλάι του αμαξώματος και είναι συρόμενη. Κατά τη φόρτιση, ανάβει η ένδειξη «Blue Drive» και ενεργοποιείται ο ειδικός φωτισμός, υποδεικνύοντας στον οδηγό την κατάσταση φόρτισης των μπαταριών.

Get it on Google Play Download on the App Store