Ιπτάμενες Ferrari προσγειώθηκαν σε τοίχο (+videos)

Ξινή βγήκε μια γρήγορη βόλτα των οδηγών δύο Ferrari, οι οποίοι διέλυσαν τα αυτοκίνητά τους, αλλά τουλάχιστον αυτοί γλίτωσαν με μικροτραυματισμούς. Το ατύχημα έλαβε χώρα την Ιταλία και συγκεκριμένα στο Δήμο Όζιμο στην Επαρχία της Ανκόνα.

Όπως μπορούμε να δούμε από τα βίντεο που προέρχονται από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του σπιτιού, στο φράκτη του οποίου σταμάτησαν απότομα οι δύο Ferrari, προφανώς έτρεχαν πολύ και δεν ήξεραν το δρόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο φίλοι οδηγούσαν τις Ferrari, ένας Βέλγος και ένας Ολλανδός που έκαναν διακοπές με μερικούς φίλους που κατοικούσαν στην περιοχή Marche. Δεν γνώριζαν ότι σε εκείνο το σημείο υπήρχε τόσο κλειστή στροφή, με αποτέλεσμα να μην προλάβουν να φρενάρουν και να απογειωθούν στην κυριολεξία.

Η μία Ferrari έπεσε στον τοίχο και η άλλη σε βράχια, η οποία μετά τη σφοδρή σύγκρουση έπιασε φωτιά και καταστράφηκε ολοσχερώς. Τώρα θα χρειαστεί να πληρώσουν και τη ζημιά που έκαναν στην μάντρα του σπιτιού. Πάλι καλά τουλάχιστον που σταμάτησαν εκεί, γιατί με τόση φόρα που είχαν και ορμή, θα εμβόλιζαν την κατοικία ή στην καλύτερη περίπτωση θα είχαν βουτήξει στην πισίνα. Ευτυχώς που δεν ήταν κανείς άνθρωπος έξω τη στιγμή της πρόσκρουσης.

Παρακολουθείστε παρακάτω τα βίντεο:

 

Get it on Google Play Download on the App Store