Ίσως το πιο «τσίρκο» Toyota C-HR

Για να σχεδιαστεί ένα αυτοκίνητο (ανεξαρτήτως τελικά αν αρέσει ή όχι), ο κάθε κατασκευαστής έχει κάνει πολλές μελέτες, ενώ σχεδιαστές και μηχανικοί βρίσκονται σε στενή συνεργασία για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα και από τις δύο πλευρές. Με λίγα λόγια έχουν ασχοληθεί πολλά ειδικευμένα άτομα και έχουν κάνει αμέτρητες ώρες δοκιμών, ακόμα και για την παραμικρή λεπτομέρεια, η οποία στα δικά μας μάτια μοιάζει απλή.

Σίγουρα ένα αυτοκίνητο με δυναμικό στιλ αρέσει στο νεανικό κυρίως κοινό, αλλά και σε αυτούς που αναζητούν κάτι που δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα οχήματα. Κάπως έτσι μάλλον στέφτηκε ο κάτοχος του εικονιζόμενου Toyota C-HR, ο οποίος ήθελε να βάλει τις δικές του… πινελιές στο δημοφιλές μικρομεσαίο SUV. Ακόμα και χωρίς τις after market προσθήκες, το αυτοκίνητο έχει ούτως ή άλλως μια ξεχωριστή αισθητική. Όμως, θα ήταν ένα ακόμα κοινό C-HR, σαν αυτά που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες σε όλο τον κόσμο.

Η αλήθεια είναι ότι ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου C-HR ξέφυγε με τα αξεσουάρ και έκανε το αυτοκίνητο «τσίρκο». Από την εικόνα που δημοσιεύτηκε στο Reddit διακρίνεται η πλαϊνή του πλευρά και τμήμα από το πίσω άκρο. Σίγουρα ενδιαφέρον θα είχε να βλέπαμε το «πρόσωπο» αλλά και το εσωτερικό του «καρναβαλίστικου» C-HR, που κυκλοφορεί σε ασιατική πόλη. Τα νίκελ διακοσμητικά έχουν χρησιμοποιηθεί σε διάφορες επιφάνειες, έτσι ώστε να προσθέσουν περισσότερη γυαλάδα και… γκλαμουριά. Επιπλέον, έχουν μπει προσθήκες στα φτερά, στον προφυλακτήρα και στην οροφή, ενώ η αεροτομή τύπου «Civic Type R» συμπληρώνει την οπτική πανδαισία.

Κερασάκι στην τούρτα αποτελεί η σχάρα για τη μεταφορά ποδηλάτων, η οποία χάνεται μέσα σε όλα αυτά τα πρόσθετα στοιχεία που έχουν τοποθετηθεί στο αμάξωμα. Μέχρι και στο προφίλ των ελαστικών υπάρχει αναγραφή «Speed Hunter». Τώρα το κατά πόσο ισχύει και στην πραγματικότητα, αυτό είναι κάτι που μόνο ο οδηγός θα το γνωρίζει, αλλά μάλλον είναι για λόγους εντυπωσιασμού.

Get it on Google Play Download on the App Store