Ηθοποιός άλλαξε Tesla με VW ID.4 λόγω Twitter!

Ο πανικός αντιδράσεων που ακολούθησε την εξαγορά του Twitter από τον Elon Musk όχι απλά δεν κοπάζει, αλλά φαίνεται να εντείνεται και να επεκτείνεται πέρα από τα σύνορα της κοινωνικής δικτύωσης. Ο Musk έδωσε 44 δις δολάρια για την δημοφιλή πλατφόρμα, ξεκινώντας αμέσως μαζικές απολύσεις (μέσω email μάλιστα) και συνοδεύοντας τη από μια ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη ρητορική, που από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως «μίσους». Ένας από αυτούς είναι η Alyssa Milano, η οποία αποφάσισε να εναντιωθεί στον Musk αλλάζοντας το μέχρι πρότινος Tesla της, με ένα VW ID.4.

Η άλλοτε «Μάγισσα» και κινηματογραφική κόρη του Arnold Schwarzenegger (στο «Commando» του 1985) είναι από τις πιο δραστήριες ακτιβίστριες celebrities. Όπως είναι λογικό, δεν γινόταν να μείνει αμέτοχη στα μεθεόρτια του Twitter. H 50χρονη ηθοποιός ανέβασε στο -ιδιοκτήσιας Musk πια- social media την απόφασή της να αντικαταστήσει το Tesla Model Y της με το VW ID.4, ως αντίδραση στις απολύσεις και τις δηλώσεις του που, σύμφωνα με την ίδια, «αναπαράγουν το μίσος και απόψεις περί λευκής υπεροχής».

Όπως μπορείτε να δείτε στα σχόλια από κάτω, ακολούθησε ο κακός χαμός. Κάποιοι την ειρωνεύτηκαν για την επιλογή της αναφέροντας το ναζιστικό παρελθόν της VW, άλλοι λοιδόρησαν την κινηματογραφική της πορεία, ενώ στην κουβέντα μπήκε και ο ίδιος ο Musk, υπερθεματίζοντας ένα σχόλιο για τις ρίζες της γερμανικής εταιρίας και τη σχέση της με τον Χίτλερ.

Η Milano απάντησε, υπογραμμίζοντας πως «η VW έγινε μια διεθνώς αναγνωρισμένη μάρκα όταν ο επόμενος ηγέτης της αποκήρυξε το ναζισμό, τη στιγμή που η Tesla κάνει το αντίθετο. Από αγαπημένη εταιρία, ακολουθεί το επικίνδυνο μονοπάτι του μίσους». Αξίζει να σημειωθεί πως το 2016, όταν είχε αγοράσει τότε ένα Model X, η ηθοποιός/ακτιβίστρια είχε συγχαρεί τον Musk μέσω Twitter για το πόσο καλό αυτοκίνητο ήταν!

Get it on Google Play Download on the App Store