«Καλορίζικο» με βουτιά από τον πρώτο όροφο! (+video)

Η παραλαβή του καινούργιου αυτοκινήτου είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, γεμάτη θετικές σκέψεις και ευχάριστα συναισθήματα. Στην περίπτωση ενός Ινδού πάντως, η ευτυχία έγινε απελπισία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το υλικό που μας έρχεται από το κλειστό κύκλωμα αντιπροσωπείας της Tata, στο Χίντεραμπαντ της Ινδίας, δείχνει ένα γκρι Tiago να παραδίδεται στον ευτυχή του κάτοχο. Ο ιδιοκτήτης βρίσκεται πίσω από το τιμόνι, στα δεξιά, και δίπλα του ο ντίλερ εξηγεί κάποια χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Η όλη κατάσταση διαδραματίζεται στον πρώτο όροφο και έξω από τις ανοιχτές πόρτες υπάρχει υδραυλική ράμπα, με σκοπό να κατεβάσει το Tiago στο έδαφος. Έτσι τουλάχιστον θα κύλαγε η υπόθεση, υπό κανονικές συνθήκες.

Για αδιευκρίνιστο μέχρι τώρα λόγο, ο οδηγός έβαλε το αυτόματο κιβώτιο στο «D», πάτησε το γκάζι και έφυγε «καρφί» από τον πρώτο όροφο! Το αυτοκίνητο πέρασε από τη ράμπα και έπεσε στο πεζοδρόμιο από κάτω, τραυματίζοντας έναν περαστικό. Τραύματα υπέστη και ο οδηγός, με αμφότερους να διακομίζονται στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Φωτογραφίες από το σημείο της πτώσης δεν υπάρχουν, οπότε δεν γνωρίζουμε την έκταση των ζημιών στο Tata Tiago. Μικρή, πάντως, απίθανο να είναι. Ακόμα δεν διευκρινίζεται το γιατί ο άνθρωπος πίσω από το τιμόνι πάτησε το γκάζι και έμεινε σε αυτό, αλλά πιθανόν να «πάγωσε» από τον πανικό του και να μην πρόλαβε να πατήσει φρένο. Το σενάριο μηχανικής βλάβης (να κόλλησε το γκάζι, δηλαδή) έχει αποκλειστεί από τους εμπειρογνώμονες.

Get it on Google Play Download on the App Store