Καλύτερο εισαγόμενο αυτοκίνητο στη Γερμανία το…

Η αγορά αυτοκινήτου της Γερμανίας, όπως είναι αναμενόμενο υποστηρίζει τα εγχώρια προϊόντα, χρόνια τώρα. Πληροφοριακά, το 2022, από τα 10 best seller μοντέλα, τα 6 ήταν γερμανικά, όπως τα VW Golf, Tiguan, T-Roc και Passat, το Opel Corsa και η BMW Σειρά 3. Οι τέσσερις «εξωσχολικοί» ήταν το Ford Kuga, το MINI, το Fiat 500 και το Tesla Model Y. Παλαιότερα βέβαια και τα 10 ήταν γερμανικά, όμως τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Ωστόσο, κανένα από αυτά τα «ξένα» αυτοκίνητα δεν ψηφίστηκε ως το καλύτερο εισαγόμενο, από τη Γερμανική Auto Bild. Σύμφωνα λοιπόν με τον εν λόγω περιοδικό, τον τίτλο του ‘Best Import Car’ για το 2022 κέρδισε το Hyundai Bayon. Το μικρότερο SUV της Hyundai συγκέντρωσε τους περισσότερους βαθμούς σε διάφορες δοκιμές που διεξήγαγε η Auto Bild κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών.

Σχετικά με αυτή τη βράβευση, ο Andreas-Christoph Hofmann, Αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ, Προϊόντων και Δημοσίων Σχέσεων της Hyundai Motor Europe, δήλωσε τα εξής: «Αυτό το βραβείο από ένα δημοφιλές έντυπο όπως το Auto Bild δείχνει πώς το Bayon έχει τεράστιο αντίκτυπο 18 μήνες από την άφιξή του στην ευρωπαϊκή αγορά. Με κομψό σχεδιασμό, ευρύχωρο εσωτερικό και μια μακρά λίστα προηγμένων χαρακτηριστικών ασφάλειας και συνδεσιμότητας, το Bayon ξεχωρίζει στην κατηγορία του. Αυτή η τελευταία επιτυχία υπογραμμίζει τον τρόπο με τον οποίο η στρατηγική μας για μια μεγάλη γκάμα SUV για διαφορετικές ομάδες πελατών αποδίδει καρπούς.

Όμως και στη χώρα μας το Hyundai Bayon αποτελεί μία από τις καλύτερες και κυρίως πιο συμφέρουσες προτάσεις αγοράς στη δημοφιλή κατηγορία των B-SUV. Με τιμές που ξεκινούν από 17.840 ευρώ το 1.2 84 hp και από 19.240 ευρώ το 1.0 T-GDi 100 hp, δεν έχει αντίπαλο. Συν του ότι ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει όλα τα σύγχρονα συστήματα, οι χώροι του είναι άνετοι και γενικά είναι ένα πολύ εξυπηρετικό αυτοκίνητο, για την πόλη και το ταξίδι.

Get it on Google Play Download on the App Store