«Κανίβαλοι» ρήμαξαν Corvette εκτός δρόμου (+video)

Τι έχουμε πει πάμπολλες φορές; Η βλακεία και η ανικανότητα ενός οδηγού είναι αήττητη. Η Ford το αναγνωρίζει και προσφέρει εκτός δρόμο σεμινάρια για τους κατόχους Bronco Raptor, ωστόσο μάλλον θα πρέπει να κάνει κάτι αντίστοιχο και η Chevrolet. Όχι για ιδιοκτήτες Tahoe ή Suburban, αλλά για τους επικίνδυνους που έχουν στα χέρια τους Corvette και νομίζουν πως είναι Land Rover.

Το video του Street Speed 717 είναι η περίτρανη απόδειξη του «πού πάνε τα λεφτά», αλλά και του πόσο άτυχα είναι μερικά αυτοκίνητα που καταλήγουν να βασανίζονται για views και likes. Ο Αμερικανός αγόρασε μια ολοκαίνουργια Corvette C8, με μοναδικό σκοπό να την βγάλει εκτός δρόμου και να γυρίσει τα πλάνα που θα παρακολουθήσουμε. Για την πλάκα του, με άλλα λόγια. Εξυπακούεται πως το αμερικανικό supercar πια (ελέω κεντρομήχανης διάταξης και γενικότερης αναβάθμισης στη δυναμική) αισθάνεται τουλάχιστον άβολα πέρα από την άσφαλτο, αλλά όσο οι τροχοί πατούν απλά σε χώμα η κατάσταση παλεύεται. Μια προσπάθεια drift εδώ, ένα donut εκεί, η ώρα περνάει ευχάριστα για τον οδηγό και ακίνδυνα για την Κορβέτα.

Το off roading, όμως, κρύβει κινδύνους σε κάθε βήμα για ένα αυτοκίνητο που έχει 13,4 εκατοστά όλα κι όλα απόσταση από το έδαφος. Η C8 δεν αργεί να κολλήσει, με τους «ατσίδες» να έχουν τη φαεινή ιδέα για χρησιμοποίηση κορμών ως γρύλου (πριν βγάλουν τον κανονικό γρύλο τελικά), προκαλώντας τελικά ζημιές στα μαρσπιέ. Η Corvette ξανακολλάει λίγο αργότερα, σχεδόν πέφτοντας μέσα σε λίμνη. Τα χειρότερα, όμως, δεν είχαν έρθει. Αυτά εμφανίστηκαν αργότερα, όταν ο οδηγός της θέλησε να μιμηθεί τους «Ντιούκς». Την κατάληξη θα τη δούμε στο επόμενο video που θα ανεβάσουν, αλλά φανταζόμαστε τα χειρότερα…

Get it on Google Play Download on the App Store