Καταραμένη Lincoln «σκοτώνει» τους ιδιοκτήτες της;

Αυτή η καλοδιατηρημένη Lincoln έχει μόλις 2.549 χλμ. μιας και στα 40 χρόνια «καριέρας» της είχε μόλις 2 ιδιοκτήτες. Και οι δυο πέθαναν! Φαίνεται ότι αυτό το πολυτελές αυτοκίνητο έχει μια κατάρα η οποία δεν το αφήνει να στεριώσει ιδιοκτήτη.

Δείτε ακόμα: Σας έχει λείψει το CD στο αυτοκίνητο;

Το εικονιζόμενο μοντέλο είναι μια 6ης γενιάς Lincoln Continental, που ισορροπεί μεταξύ κλασσικού και μοντέρνου. Η τιμή της ανέρχεται στα 25.700 ευρώ κι αυτό γιατί έχει μόλις 2.549 χλμ. στο κοντέρ. Ο πρώτος ιδιοκτήτης αγόρασε το αμάξι το 1980 και κατάφερε να το οδηγήσει για μόλις 2.414 χλμ. πριν πεθάνει αιφνίδια. Μετά το θάνατό του, η Lincoln ήταν παρκαρισμένη σε θερμαινόμενο γκαράζ για χρόνια ώσπου η αντιπροσωπεία στο Michigan την πήρε στην κατοχή της με σκοπό να την πουλήσει.

Δείτε ακόμα: Τι συμβαίνει όταν αδειάσει το AdBlue σε ντίζελ;

Το αυτοκίνητο έκανε ένα γενικό service, αντικαταστάθηκαν τα ελαστικά, οι ζώνες ασφαλείας, το φίλτρο αέρος και καυσίμου, καθώς κι η μπαταρία. Η Lincoln ήταν και πάλι σαν καινούρια και έψαχνε τον νέο της ιδιοκτήτη. Αυτός βρέθηκε κι ήταν ένας κύριος που ζούσε σε οίκο ευγηρίας και ήθελε το αμάξι περισσότερο για το βλέπει, παρά για να το οδηγεί! Έτσι για ακόμα μία φορά η Lincoln βρέθηκε παρκαρισμένη σε ένα γκαράζ έχοντας «γράψει» μόλις 100 χλμ. μετά τη γενική επισκευή. Όμως ο νέος ιδιοκτήτης κι αυτός απεβίωσε ξαφνικά. Τώρα με μόλις 2.549 χλμ., είναι ξανά προς πώληση, περιμένοντας τον τρίτο της ιδιοκτήτη, ελπίζοντας αυτός να ζήσει παραπάνω.

Διαβάστε επίσης: Τα απίστευτα αυτοκίνητα των Metallica σε μουσείο!

Παρόλο που δεν είναι ένα τόσο ξεχωριστό μοντέλο, η άριστη κατάστασή του επιβάλει την τοποθέτησή του σε μουσείο. Το εξωτερικό του έχει την αυθεντική του βαφή χωρίς καμία γρατζουνιά. Κάτω από το καπό του ο κινητήρας είναι σε άριστη κατάσταση. Το βαρύ και μακρύ αμάξωμα κινείται από έναν 5.8 λίτρων κινητήρα βενζίνης με ισχύ 141 ίππων και ροπή 359 Nm. Η κίνηση μεταδίδεται στον πίσω άξονα μέσω ενός 4τάχυτου αυτόματου κιβωτίου.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι το εσωτερικό του, το οποίο βρίθει πολυτέλειας, με μαλακά δερμάτινα καθίσματα και υλικά υψηλής ποιότητας. Το πάτωμα «ντύνεται» με παχιά μοκέτα, ενώ την πολυτέλεια «απογειώνουν» οι ξύλινες λεπτομέρειες στο ταμπλό. Ο υποψήφιος αγοραστής θα πρέπει να είναι οπλισμένος με πολύ θάρρος και να μην φοβάται την ομολογουμένως περίεργη ιστορία της Lincoln.

Δείτε ακόμα: Τι είναι η ευθυγράμμιση και η ζυγοστάθμιση;

Get it on Google Play Download on the App Store