Κέρδισε Mitsubishi Evo ΙΧ και το σμπαράλιασε

Κάποιες περιπτώσεις σε κάνουν να αναρωτιέσαι γιατί ορισμένοι άνθρωποι να είναι τόσο τυχεροί, αλλά και άτυχοι ταυτόχρονα! Βέβαια στην δική μας περίπτωση όπου άτυχος βάλτε πάρα πολύ άτυχος καλύτερα και θα σας το εξηγήσουμε ευθύς αμέσως.

Ένας κύριος από την Ουαλία κέρδισε σε μια κλήρωση ένα μεταχειρισμένο Mitsubishi Evo ΙΧ, το οποίο είχε στο κοντέρ του 112.654 χλμ. Μάλιστα το είχαν περιποιηθεί και λιγάκι μηχανικά, ενώ ήταν και φρεσκοβαμμένο. Παράλληλα, η εταιρεία που διοργάνωσε το διαγωνισμό του έδωσε και 1.150 ευρώ για τα πρώτα έξοδα του αυτοκινήτου, δηλαδή για μερικά γεμίσματα με καύσιμο, τα οποία θα άδειαζαν γρήγορα. Ο τυχερός – άτυχος οδηγός ονόματι Adam Griffith, αφού οδήγησε σχεδόν 150 χλμ., χαρούμενος παρέλαβε το Evo του. Η χαρά του όμως δεν κράτησε πολύ, μιας και μερικές ώρες αργότερα, βόρεια του Κάρντιφ το κατέστρεψε. Στο ατύχημα δεν είχε εμπλοκή άλλο όχημα κάτι που αποδεικνύει πως ο Adam έκανε την στραβή του.

Παρατηρώντας τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, και σβουρίζοντας να χτύπησε το Evo πάνω στον τοίχο. Τόσο ο οδηγός, όσο κι ο συνοδηγός του αυτοκινήτου υπέστησαν μικρο-τραυματισμούς, αλλά το Mitsubishi ουσιαστικά καταστράφηκε ολοσχερώς, καθώς μόνο η καμπίνα παρέμεινε σχεδόν ακέραια. Το συμβάν δημοσιεύτηκε στο Twitter της αστυνομίας του South Wales, αλλά εν συνεχεία το ποστ διαγράφτηκε. Όπως κι ο λογαριασμός Facebook του Adam προφανώς λόγω των χλευαστικών σχολίων που δέχτηκε. Πολύ κρίμα πάντως για τον τυχερό – άτυχο οδηγό και το αυτοκίνητο…

Get it on Google Play Download on the App Store