Έκλεψαν 3 αυτοκίνητα κι έκαναν ζημιά σε 6! (+video)

Κάμερα ασφαλείας από έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων κατέγραψε την κλοπή τριών μοντέλων, αλλά και την ζημιά που έκαναν οι κλέφτες σε ακόμα 6 αυτοκίνητα. Το συγκεκριμένο συμβάν έγινε στην Καλιφόρνια των Η.Π.Α. πριν από λίγες μέρες.

Δείτε ακόμα: Αυτά τα 25 μοντέλα θέλουν διακαώς οι κλέφτες!

Σύμφωνα με το κανάλι CBS Sacramento, πέντε άγνωστοι διέρρηξαν την έκθεση περίπου στις 4 τα ξημερώματα. Η κάμερα τους έχει «συλλάβει» να τρέχουν πανικόβλητοι να βρουν τα κλειδιά των αυτοκινήτων και εν τέλει να τα καταφέρουν για μερικά μοντέλα. Χρησιμοποιώντας ένα Land Rover ισοπέδωσαν την πύλη και έτσι έβγαλαν τα κλεμμένα οχήματα μέσα από τη μάντρα. Μεταξύ των μοντέλων που έκαναν φτερά είναι μια BMW Σειρά 5. Όμως η κλοπή δεν είναι η μόνη ζημιά που έχει να αντιμετωπίσει η εν λόγω επιχείρηση, αλλά και η ζημιά ακόμα 6 μοντέλων.

Διαβάστε επίσης: Ήρωας: Θυσίασε το αυτοκίνητό του για να εμποδίσει κλέφτες (+video)

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ένα Jeep Wrangler έχει πέσει πάνω σε μια Mercedes GLK, η οποία με την σειρά της έχει πέσει πάνω σε ένα ακόμα όχημα. Σύμφωνα όμως με τους υπευθύνους της επιχείρησης ακόμα 3 αυτοκίνητα έχουν πάθει ζημιές, όπου ένα εξ’ αυτών είναι και μια Mercedes CLS. Μέχρι και αυτή τη στιγμή η αστυνομία δεν έχει χειροπιαστά στοιχεία στα χέρια της, μιας και οι κλέφτες δεν άφησαν κανένα ίχνος, ενώ φορούσαν κουκούλες και μάσκες.

Δείτε ακόμα: 0-300 με VW Golf MK3 VR6 800 hp (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store