Κλέφτες σήκωσαν 124 ζαντολάστιχα από αντιπροσωπεία

Φτερά έκαναν 124 σετ καινούργιων ελαστικών και ζαντών από διάφορα μοντέλα Chevrolet στην αντιπροσωπεία της πόλης Slidell στη Λουιζιάνα των Η.Π.Α., ενώ η ζημιά που έπαθε ο αντιπρόσωπος υπολογίζεται γύρω στα 120.000 δολάρια. Η αστυνομία της εν λόγω πόλης διερευνά τη μεγάλη αυτή ληστεία και πιστεύεται ότι πρόκειται για δουλειά επαγγελματιών κλεφτών.

Δείτε ακόμη: Το ελληνικό Evo που κάνει τον πλανήτη να παραμιλά! (+videos)

Τα 124 ζαντολάστιχα αφαιρέθηκαν από 31 συνολικά αυτοκίνητα το περασμένο Σάββατο το βράδυ και δυστυχώς κανένας δεν πήρε είδηση τι γίνεται για να καλέσει την αστυνομία. Οι αετονύχιδες σίγουρα είχαν καταστρώσει ένα πολύ καλό σχέδιο για να κάνουν τη γερή αυτή «μπαζα». Οι πρώτες κινήσεις που έκαναν ήταν να απενεργοποιήσουν την κάμερα ασφαλείας, τον συναγερμό και τον εξωτερικό φωτισμό, έτσι ώστε να δουλέψουν ανενόχλητοι στο σκοτάδι.

Ο Matt Bowers, ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας προσφέρει το ποσό των 25.000 δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην σύλληψη και την καταδίκη των κλεφτών. Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας (πριν απενεργοποιηθεί) φαίνονται δύο άτομα που περπατούν στην αντιπροσωπεία και σπάνε τις κλειδαριές για να μπουν μέσα μαζί με ένα φορτηγό, πριν τις 3 τα ξημερώματα. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι οι κλέφτες εργάζονταν για να αφαιρέσουν τα ελαστικά από τα οχήματα για αρκετές ώρες πριν από την άφιξη του φορτηγού. Τα μόνα πράγματα που άφησαν πίσω τους οι κλέφτες ήταν ξύλινοι τάκοι και ένας γρύλος.

Δείτε ακόμη: Ποιος τραγουδιστής πουλάει την LaFerrari του με 3.000 χλμ;

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store