Λάδι σε Ford Bronco έγινε «Milko» από τις λάσπες! (+video)

Το νέο Ford Bronco σίγουρα δεν ζει τις πιο εύκολες μέρες που θα μπορούσε να δει ένα αυτοκίνητο. Ο εκτός δρόμου προσανατολισμός και ο old school χαρακτήρας του οδηγούν πολλούς στις off road υπερβολές, φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση το νέο μοντέλο του «Μπλε Οβάλ».

Τα περιστατικά με νέα Bronco που καταλήγουν στα συνεργεία έπειτα από κακομεταχείριση, έχουν αρχίσει να πληθαίνουν. Ένα ακόμα «θύμα» καταγράφηκε στην Αμερική, όταν ο οδηγός ενός Bronco MK6 αποφάσισε να διασχίσει ένα πολύ βαθύ υδάτινο σημείο. Υπό κανονικές συνθήκες, το SUV της Ford μπορεί να περάσει από νερόλακκους και ποτάμια βάθους έως 85 εκατοστών. Η ειδική έκδοση Everglades τα πηγαίνει ακόμα καλύτερα, με μέγιστο βάθος υδάτινου περάσματος στα 92,4 εκατοστά! Μιλάμε, δηλαδή, για ένα από τα ικανότερα αυτοκίνητα παραγωγής σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Κι όμως, κάποιος κατάφερε να το πλημμυρίσει με λάσπες.

Δεν διευκρινίζεται το πού και το πώς, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι το εν λόγω Bronco παραλίγο να βγει ολική έπειτα από τη βουτιά που έκανε. Η συνάντηση με τα νερά υπήρξε τόσο βάναυση, ώστε χρειάστηκε να αφαιρεθούν όλα τα πάνελ του αμαξώματος για να καθαρίσει! Μάλιστα, το πλέον χαρακτηριστικό δείγμα του πόσο άστοχη ήταν η προσέγγιση του σημείου, εντοπίζεται στα λάδια του κινητήρα. Οι λάσπες εισχώρησαν παντού στο κύκλωμα λίπανσης (και προφανώς σε όλα τα κινούμενα μέρη), μετατρέποντας το λάδι σε ένα καφέ μίγμα λάσπης, νερού και λιπαντικού, που περισσότερο θυμίζει σοκολατούχο γάλα παρά 5W-30 (αυτό συστήνει η Ford στο νέο Bronco)!

@mach1cody

You’ll never guess how many miles are on it… #bronco #ford #mechanic

♬ original sound – Cody Nick

Get it on Google Play Download on the App Store