Land Rover Discovery για κοστουμάτους αγρότες

Τελικά η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά στους βελτιωτικούς οίκους. Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός της μετατροπής ενός Land Rover Discovery σε pick up.

Αλήθεια μπορείτε να φανταστείτε το πολυτελές Discovery να μετατρέπεται σε «εργάτη» και να εκτελεί καθημερινές και σκληροτράχηλες εργασίες; Μάλλον η απάντησή σας είναι όχι, αλλά φαίνεται πως μια εταιρεία βελτιώσεων θέλησε να μας διαψεύσει. Το project αυτό πήρε σάρκα κι οστά από την VA-K Innovation, η οποία βρίσκεται στο Μεξικό. Οι τεχνικοί εκεί πήραν ένα Discovery 4, που τους διευκόλυνε μιας και διαθέτει αυτοφερόμενο σασί, το οποίο προεκτείνανε με τη χρήση ατσάλινων σωλήνων για να κάνουν την καρότσα. Το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι κακό, όπως διαπιστώνετε και στις φωτογραφίες παραπάνω. Μάλιστα έντυσαν την καρότσα και με ξύλινο δάπεδο, ώστε να δώσουν λίγη από την πολυτέλεια που επιβάλλεται να υπάρχει σε ένα μοντέλο Land Rover Discovery. Παράλληλα έφτιαξαν μια πόρτα στο χώρο φόρτωσης όπως στα… κανονικά pickup, ενώ ο χώρος φόρτωσης φαίνεται να είναι αρκετά μεγάλος. Ο αγρότης του Discovery απολαμβάνει ακόμα ένα πολυτελές εσωτερικό με δερμάτινο σαλόνι, όλες τις ανέσεις και με διπλή οροφή.

Οι βελτιωτές ανέφεραν πως κινητήριος δύναμη είναι ένας V8 5λιτρος κινητήρας, ισχύος 375 ίππων και 510 Nm ροπής. Τελική τιμή για την μετατροπή δεν μάθαμε ποτέ, αλλά αναρωτηθήκαμε για το εξής: ποιος φυσιολογικός άνθρωπος θα θελήσει να κάνει αυτό σε ένα SUV πολυτελείας;

Get it on Google Play Download on the App Store