Legacy του 1990 τόσο καλό που το αγόρασε η Subaru!

Έχετε αναρωτηθεί πού βρίσκουν οι αντιπροσωπείες και οι εταιρίες παλιά μοντέλα, σε άριστη κατάσταση; Για να το θέσουμε καλύτερα, έχετε φανταστεί πως μπορεί να κοιτάζουν τις αγγελίες μεταχειρισμένων και να αλιεύουν «διαμαντάκια»; Αν όχι, η ιστορία αυτού του Subaru Legacy θα σας εκπλήξει.

Το αυτοκίνητο μπήκε προς πώληση πριν λίγες μέρες, από μια συνηθισμένη αγγελία στη γνωστή ιστοσελίδα Craiglist. Το Legacy Wagon άρχισε να κεντρίζει το ενδιαφέρον πολλών, λόγω της εξαιρετικής κατάστασης -ειδικά στο εσωτερικό- που έχει διατηρηθεί, παρά τις σχεδόν 348.000 χλμ. στο κοντέρ. Το ενδιαφέρον απογειώθηκε όταν το ιαπωνικό estate φιλοξενήθηκε στο Jalopnik και σύντομα, ο ιδιοκτήτης του κατακλύστηκε από μηνύματα και email. Όπως αναφέρει ο ίδιος, πολλά αφορούσαν ερωτήσεις σχετικά με το αυτοκίνητο, αλλά σε φιλολογικό ενδιαφέρον. Από τα emails, 9 ρωτούσαν σοβαρά για την αγορά του Legacy. Τα 3 εξ αυτών δε, ήταν κανονικές προτάσεις. Το ποιος έστειλε ένα από αυτά πάντως, δεν θα μπορούσε να το φανταστεί ούτε στον ύπνο του ο -πρώην πια- κάτοχός του.

Η ίδια η Subaru Αμερικής ενδιαφέρθηκε για το Legacy Wagon του 1990! Και τελικά το απέκτησε, έναντι 6.800 δολαρίων (5.577 ευρώ) προκειμένου να το προσθέσει στη συλλογή της! Ο Ιάπωνας πάτερ φαμίλιας θα συνεχίσει να απολαμβάνει σχολαστικής συντήρησης και πλέον, θα βρίσκεται σε κλιματιζόμενο γκαράζ. Τα εύσημα ωστόσο απονέμονται τόσο στον Aaron -ο άνθρωπος που το πούλησε τώρα-, όσο και τον πρώτο ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου. Σωστά διαβάσατε: το άριστο αυτό Legacy Wagon είναι τρίτο χέρι πια!

Get it on Google Play Download on the App Store