Lotus Elise σφήνωσε κάτω από νταλίκα!

Κυριολεκτικά ατσαλάκωτος βγήκε ο οδηγός της κόκκινης Lotus Elise που «χώθηκε» κάτω από μια νταλίκα και σώθηκε από θαύμα! Το ατύχημα είναι αρκετά τρομακτικό, μιας και οι θηριώδεις τροχοί του φορτηγού απείχαν μόλις λίγα εκατοστά από την καμπίνα του οδηγού.

Δείτε ακόμα: Νέα Lotus Evija: Το ισχυρότερο αυτοκίνητο παραγωγής της Ιστορίας!

Το συμβάν έγινε στην Ουάσιγκτον, όπου οι έντονες βροχοπτώσεις δυσκόλεψαν αρκετά τους οδηγούς. Όμως ο κάτοχος της Lotus φαίνεται ότι δεν ανησυχούσε ιδιαίτερα και είχε αναπτύξει αρκετά μεγάλη ταχύτητα. Έτσι το φαινόμενο της υδρολίσθησης «τον καλησπέρισε» και έχασε χωρίς να το καταλάβει το λόγο του σπορ οχήματός του. Έπειτα σφήνωσε κάτω από το φορτηγό και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα, μιας και ο οδηγός της νταλίκας φρέναρε έγκαιρα. Αλλιώς τα πράγματα δεν θα είχαν καλή κατάληξη για τον γρήγορο οδηγό της Elise.

Διαβάστε επίσης: Η Lotus γιορτάζει τα 70 της όπως μόνο αυτή ξέρει (+video)

Εκείνος μπορεί να μην τραυματίστηκε, ωστόσο τη ταλαίπωρη η Lotus έχει πάθει μεγάλες ζημιές, τόσο στο πλάι, όσο και στο εμπρός αριστερό τμήμα της, αλλά και στην οροφή. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η ασφαλιστική εταιρεία την έβγαλε ολική καταστροφή!

Get it on Google Play Download on the App Store