Mazda MX-5 έγινε… Morgan

Το Mazda MX-5 είναι ένα εξαιρετικά επιτυχημένο roadster το οποίο σίγουρα αποτελεί διακαή πόθο πολλών. Παρόλα αυτά υπάρχουν και αυτοί που το έχουν και θα ήθελαν να το δουν κάπως… διαφορετικά.

Δείτε ακόμη: Η Porsche 911 Turbo S σε χιονοδρομικό για… να μάθει! (+video)

Αυτό ακριβώς αναλαμβάνει να κάνει και η ιαπωνική εταιρεία Mitsuoka, η οποία βασισμένη στο Mazda MX-5 δημιουργεί αυτό το μοντέλο το οποίο βλέπουμε στις πιο πάνω εικόνες και αν μη τι άλλο παραπέμπει σε roadster της βρετανικής μάρκας Morgan.

Το συνολικό αποτέλεσμα σίγουρα είναι όμορφο και σε καμία περίπτωση δεν προδίδει το ιαπωνικό μοντέλο που κρύβεται από κάτω του, αν και έχει και κάποια μελανά σχεδιαστικά σημεία όπως οι μαύρες λεπτομέρειες στα εμπρός  φτερά και στο πίσω καπό.

Δεν ισχύει το ίδιο και με το εσωτερικό του, το οποίο με εξαίρεση κάποιες επενδύσεις στο ταμπλό και στα καθίσματα και τα σήματα της εταιρείας Mitsuoka, είναι ίδιο με αυτό του MX-5.

Διαβάστε επίσης: Οδηγός Mercedes A-Class δεν ξέρει ότι είναι προσθιοκίνητο (+video)

Το συνολικό μήκος του αυτοκινήτου είναι στα 4.580 χλστ. (περίπου 60 εκ. δηλαδή μακρύτερο από το μήκος του Mazda MX-5), ενώ το μοτέρ του είναι το 1.5 λτ. Skyactiv-G απόδοσης 130 ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store