Χτυποκάρδια με αυτό το Mazda RX-7 Speedster

Φανταστείτε ότι μείναμε με το στόμα ανοιχτό βλέποντας το εν λόγω Mazda RX-7 Speedster, σε ψηφιακή μορφή. Αναλογιστείτε οι Ιάπωνες να είχαν βγάλει ένα τέτοιο μοντέλο στην παραγωγή!

Το RX-7 είναι ένα μοντέλο το οποίο πρωταγωνιστεί στις φαντασιώσεις των φανατικών της μάρκας κι όχι μόνο.

Δείτε ακόμα: Γνωρίζετε τι σημαίνει το «RX» στα Mazda;

Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί εξαιρετικά αναβαθμισμένα «Ρο-Χι», είτε με βελτιώσεις στην εξωτερική τους εμφάνιση, είτε στα μηχανικά τους μέρη. Όμως κανείς δεν τόλμησε να αφαιρέσει την οροφή του για να αγναντεύει τα άστρα απρόσκοπτα. Αυτό το έκανε εκ του ασφαλούς βέβαια και με ψηφιακό τρόπο ο Khyzyl Saleem, ο οποίος είναι μετρ του Photoshop και κάτοχος ενός Mazda RX-7 της γενιάς FD. Ο Khyzyl «έπαιξε» αρκετά με την γραφίδα του, μιας και εκτός από την αφαίρεση της οροφής, έχει χαμηλώσει αισθητά το αμάξωμα κι έχει προσθέσει εντυπωσιακές ζάντες. Το look ολοκληρώνεται με τις προσθήκες στο κατώτερο σημείο του εμπρός και πίσω προφυλακτήρα.

Διαβάστε επίσης: Τέλειο Mazda RX-8 με 51.000 χλμ.

Βέβαια αυτά τα πρόσθετα τμήματα πίσω από τα καθίσματα, θυμίζουν έντονα την Porsche 911 Speedster, από την οποία μάλλον επηρεάστηκε ο δημιουργός. Όπως και να το κάνουμε, αυτό το στιλ αμαξώματος δεν είναι για πολλούς, όμως για τους φανατικούς του μοντέλου, θα τους έδινε έναν ακόμα λόγο να το λατρέψουν!

Δείτε ακόμα: Πατέντα της Mazda για 6κύλινδρο κινητήρα

Get it on Google Play Download on the App Store