Μεθυσμένος πάρκαρε το Lexus του στο κενό

Όλοι μας έχουμε αγχωθεί σε κάποιο παρκάρισμα ή μανούβρα, όπου μπροστά από το αυτοκίνητο υπάρχει κενό. Σε αποβάθρα ή λόφο, για παράδειγμα. Η αυτόματη σκέψη/ανησυχία πως μπορεί να μην υπολογίσουμε σωστά και να «χυθούμε» στο πουθενά. Ο μεθυσμένος οδηγός ενός Lexus RX δεν είχε τέτοιες έγνοιες.

Το περιστατικό συνέβη στο Μαϊάμι και παραλίγο να στείλει στο βυθό το ιαπωνικό SUV, όταν μέσα στη «σούρα» του ο οδηγός δεν κατάλαβε πως πάρκαρε τον εμπρός άξονα στον αέρα! Η αστυνομία αναγκάστηκε να ψάξει τον κάτοχο του αυτοκινήτου, ο οποίος το παράτησε με ανοιχτή πόρτα και στην κατάσταση που το βλέπουμε. Τελικά βρήκε έναν 38χρονο, ο οποίος μετά βίας θυμόταν πως είχε οδηγήσει το προηγούμενο βράδυ. Το σενάριο του ατυχήματος απορρίφθηκε σχεδόν αμέσως, καθώς δεν υπήρχαν σημάδια φρεναρίσματος στο σημείο (να έχασε τον έλεγχο, ας πούμε, και να πρόλαβε να φρενάρει στο τσακ πριν βρεθεί στη θάλασσα). Το Lexus «σταθμεύθηκε» κατ’ αυτό τον τρόπο, απλά και μόνο γιατί ο άνθρωπος πίσω από το τιμόνι δεν έβλεπε μπροστά του.

Ο οδηγός του RX350 βρίσκεται αντιμέτωπος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και επικίνδυνους ελιγμούς, λόγω του τρόπου που παράτησε το αυτοκίνητο σε κατοικημένη περιοχή. Συν τοις άλλοις, θα πρέπει να επισκευάσει και τις ζημιές στο πάτωμα. Όλα αυτά, γιατί δεν πήρε ένα ταξί αφού έγινε «τύφλα».

Get it on Google Play Download on the App Store