Να τι γίνεται όταν συνδυάζεις τσιγάρο και αντισηπτικό

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει επηρεάσει δομικά πάσα πτυχή της καθημερινότητας, βάζοντας στη ζωή μας νέους όρους όπως μάσκες και αντισηπτικά. Ειδικά τα δύο τελευταία, πλέον αποτελούν προαπαιτούμενο για μια λειτουργική μέρα κάθε ανθρώπου. Όταν συνδυάζονται με τσιγάρο, όμως, μπορεί να προκύψουν σοβαρά προβλήματα.

Ένας Αμερικανός, στο Maryland, βίωσε τις συνέπειες συνδυασμού τσιγάρου-αντισηπτικού στο πετσί του. Ο άτυχος άντρας μπήκε στο αυτοκίνητό του, αφού ολοκλήρωσε τα ψώνια του σε τοπικό σούπερ μάρκετ. Αφού βγήκε από το κατάστημα και πριν εισέλθει στο όχημα, έκανε την κλασική κίνηση του να ανάψει τσιγάρο. Μέχρι στιγμής, όλα φυσιολογικά. Κλείνοντας την πόρτα του αυτοκινήτου, έβγαλε το αντισηπτικό για να απολυμάνει τα χέρια του. Εξακολουθούν να βαίνουν όλα φυσιολογικώς. Η κάφτρα από το τσιγάρο, ωστόσο, είπε να τα κάνει όλα «μπουρλότο».

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, ένα κομμάτι έπεσε στα χέρια του ανθρώπου από το στόμα, προκαλώντας ανάφλεξη σε χρόνο dt. Η πυρκαγιά γρήγορα επεκτάθηκε στα ρούχα, τα οποία πάνω στον πανικό του έβγαλε και πέταξε μέσα στο αυτοκίνητο. Προφανώς λόγω πόνου και σοκ, ο Αμερικανός δεν είχε τη διαύγεια να απομακρύνει τα ρούχα από την καμπίνα, με αποτέλεσμα ολόκληρο το αυτοκίνητο να παραδοθεί στις φλόγες! Ευτυχώς για τον ίδιο, οι τραυματισμοί περιορίστηκαν στα χέρια και λιγότερο σε θώρακα και πρόσωπο. Το αυτοκίνητο, πάλι, ολική

Get it on Google Play Download on the App Store