Νέο 2κίνητο E-Bike εμπνευσμένο από το Hummer EV

Η Recon σε συνεργασία με την GMC, έφτιαξαν το μοναδικό ηλεκτρικό ποδήλατο GMC Hummer EV AWD Ebike, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το θηριώδες ηλεκτρικό εκτός δρόμου αυτοκίνητο. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να είναι ένα απλό e-bike, αλλά πρόκειται για ένα δίκυκλο για να πηγαίνει και εκτός δρόμου, χάρη στην κατ’ επιλογή κίνηση στους δύο τροχούς και στα φαρδιά του ελαστικά.

Σε κάθε πλήμνη του τροχού βρίσκεται ένας κινητήρας Bafang 48 volt 750 watt με μέγιστη ισχύ 1.200 W και 80 Nm, με την ενέργεια να αντλείται μέσω μιας αποσπώμενης μπαταρίας χωρητικότητας 1 kWh. Επιπλέον, ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του τρία προγράμματα οδήγησης. Πρόκειται για το Cruise Mode όπου μόνο πίσω τροχός παίρνει ισχύ, το Traction Mode για κίνηση 100% εμπρός και το Adrenaline Mode με μετάδοση και στους δύο τροχούς. Η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 45 χλμ./ώρα και για την επιβράδυνση φροντίζουν τα 4πίστονα υδραυλικά δισκόφρενα. Πρόσθετα ο αναβάτης μπορεί να ρυθμίσει μέσω χειριστηρίου στην σκληρότητα των εμπρός αμορτισέρ.

Στην τιμή των 3.999 δολαρίων προσφέρεται το ποδήλατο GMC Hummer EV AWD Ebike με την μπαταρία των 17 Ah. Με την πιο αποδοτική των 21 Ah το κόστος ανεβαίνει στα 4.175 δολάρια. Για όσους ενδιαφερόμενους, απαιτείται μια αρχική προκαταβολή 500 δολαρίων, προκειμένου να γίνει η κράτηση και να παραλάβουν το 2κίνητο Hummer προς τα τέλη του Δεκεμβρίου.

Δείτε το και στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store