Ο Σβαρτσενέγκερ «εξολόθρευσε» λακκούβα (+video)

Ο πασίγνωστος «Εξολοθρευτής», ο ηθοποιός και πρώην Κυβερνήτης της Καλιφόρνια, ο  Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, αυτή τη φορά πήρε το νόμο στα χέρια του για να κάνει μια… «Ολική Επαναφορά» σε λακκούβα. Δεν πρόκειται για «Αληθινά Ψέματα» αλλά για την «Απόλυτη Διαγραφή» μιας βαθιάς τρύπας στο δρόμο, η οποία εδώ και καιρό ταλαιπωρούσε αυτοκίνητα, επιβάτες, ποδηλάτες κ.λπ.

Ο «Άρνι» περίμενε τρεις ολόκληρες εβδομάδες για να την επισκευάσουν οι τοπικοί αρμόδιοι, αλλά η υπομονή του τελείωσε. Σχετικά ανέφερε στο Twitter:

«Σήμερα, αφού όλη η γειτονιά έχει αναστατωθεί για αυτή τη γιγάντια λακκούβα που ενοχλεί αυτοκίνητα και ποδήλατα για εβδομάδες, βγήκα με την ομάδα μου και την επισκεύασα. Πάντα λέω, ας μην παραπονιόμαστε, ας κάνουμε κάτι για αυτό».

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο 75 ετών Σβαρτσενέγκερ πήρε το φτυάρι, έριξε σακιά με άσφαλτο και μαζί με άλλους έκλεισε την… τεράστια αυτή λακκούβα. Προφανώς του φάνηκε μεγάλη, γιατί δεν έχει δει τις λακκούβες – κρατήρες των ελληνικών δρόμων, όπου ειδικά στις πόλεις πασχίζουν οι οδηγοί να πετύχουν άσφαλτο χωρίς ανωμαλία. Πάντως αν θέλει να κάνει μια καλή εξάσκηση επισκευής λακκουβών, θα μπορούσε να έρθει προς τη χώρα μας να πάρει master!

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store