O Tom Hanks μοσχοπουλάει το Fiat 126 του

Πριν από πέντε χρόνια, το 2017, o διάσημος και δημοφιλής ηθοποιός Tom Hanks, ξετρελάθηκε στη θέα ενός Fiat 126p, το οποίο γνώρισε σε γυρίσματα ταινίας στην Ουγγαρία.

Ο βραβευμένος ηθοποιός φαίνεται ότι λάτρεψε αμέσως το λιλιπούτειο αυτοκίνητο, αφού όποτε το συναντούσε πόζαρε δίπλα του και πόσταρε στη συνέχεια τις φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας «αυτό είναι το νέο μου αυτοκίνητο». Η δημοσιότητα αυτή δεν άφησε ασυγκίνητους κάποιους Πολωνούς φαν του, οι οποίοι δώρισαν στον Tom Hanks ένα τέτοιο οχημα.

Το αυτοκίνητο αναπαλαιώθηκε πλήρως και ενσωμάτωσε στοιχεία από τον ηθοποιό, όπως είναι οι υπογραφές του και πλακέτες με το όνομά του. Το λευκό αμάξωμα έρχεται σε απόλυτο ταίριασμα με τις πράσινες επενδύσεις του εσωτερικού και παραδόθηκε στο νέο του ιδιοκτήτη όπως το βλέπετε. Το 2021 δέχτηκε ένα απαραίτητο service, ενώ από την αναπαλαίωση και μετά το οδόμετρό του έχει γράψει μόλις 278 χιλιόμετρα. Ο κινητήρας των 594 κ.εκ. απέδιδε καινούργιος 23 άλογα, τα οποία πιθανώς ακόμα να είναι όλα «ζωντανά» δεδομένης της πλήρης ανακατασκευής.

Τώρα έχει βγει σε δημοπρασία στο bringatrailer και έχει φτάσει ήδη τα 57.000 δολάρια (52.155 ευρώ). Σίγουρα το ποσό θα ανέβει και άλλο, αφού μένουν δύο ακόμα μέρες μέχρι να κλείσει η δημοπρασία. Όλα τα λεφτά από την πώλησή του, συμπεριλαμβανομένης της αμοιβής του αγοραστή BaT, θα δοθούν στο ίδρυμα Elizabeth Dole Foundation και στο Hidden Heroes Campaign, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό υπό την προεδρία του Tom Hanks, που παρέχει πόρους και υποστήριξη σε στρατιωτικούς φροντιστές -τους συζύγους, τους γονείς και τους αγαπημένους που φροντίζουν τραυματίες στρατιωτικούς ή βετεράνους στο σπίτι.

Get it on Google Play Download on the App Store