Οι Γερμανοί υποκλίνονται στη Hyundai

Η Hyundai είναι γνωστό και φαίνεται με την πρώτη ματιά ότι έχει ανέβει πολύ και σε πολλά επίπεδα τα τελευταία χρόνια, γεγονός που έχει εκτιμήσει ιδιαίτερα το κοινό. Γεγονός που αποδεικνύεται σε επίπεδο πωλήσεων, αλλά και βραβεύσεων. Πρόσφατα η Hyundai κατέκτησε δύο κατηγορίες ταυτόχρονα στα «Καλύτερα Εισαγόμενα Αυτοκίνητα της Χρονιάς» (Best Import Cars) του περιοδικού Auto Bild. Στην κατηγορία «Medium SUV», το Hyundai Tucson εντυπωσίασε τους συντάκτες και στάθηκε στην κορυφή του βάθρου, ενώ το IONIQ 5 κατέκτησε την κατηγορία «Electric Car».

Τόσο το νέο Tucson όσο και το IONIQ 5 εντυπωσίασαν τους συντάκτες / υπεύθυνους δοκιμών. «Η Hyundai εξυπηρετεί τόσο το νέο όσο και τον παλιό κόσμο με τις αρετές που απαιτούνται για να πείσει τους πελάτες: σχεδιασμό, καινοτομία και επιδόσεις». Οι κριτές επαίνεσαν το εσωτερικό τους, τα έξυπνα τεχνολογικά χαρακτηριστικά τους, όπως το Blind-Spot View Monitor (BVM) και την «ελκυστική τους σχεδίαση». Το αμιγώς ηλεκτρικό μεσαίο CUV IONIQ 5 κέρδισε επίσης βραβείο για την καινοτόμο τεχνολογία υπερταχείας φόρτισης 800 volt: «Το IONIQ 5 φορτίζει πιο γρήγορα από σχεδόν οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο στην αγορά».

Ο κ. Tom Drechsler, Αρχισυντάκτης του Auto Bild, έδωσε την ακόλουθη ετυμηγορία για το Tucson: «Το Hyundai Tucson κερδίζει νέους πελάτες για τη Hyundai με τη συναρπαστική του σχεδίαση, αλλά δεν κάνει το λάθος να θέλει να είναι πολύ μοντέρνο στο εσωτερικό. Σε αυτό προστίθεται η ισορροπημένη σχέση τιμής-απόδοσης».

«Το βραβείο του Auto Bild για το Tucson, το μοντέλο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και το επαναστατικό μας IONIQ 5 ως «Καλύτερα Εισαγόμενα Αυτοκίνητα» είναι μια επιβεβαίωση ότι έχουμε κάνει πολλά πράγματα σωστά» δήλωσε ο κ. Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing και Product στην Hyundai Motor Europe. «Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να πείσουμε τους συντάκτες/υπεύθυνους δοκιμών τόσο με τις καινοτόμες τεχνολογίες μας όσο και για τα αξιόπιστα ποιοτικά χαρακτηριστικά και την τολμηρή σχεδίαση αυτών των δύο νεοφερμένων μοντέλων».

Οι νικητές στα «Καλύτερα Εισαγόμενα Αυτοκίνητα της Χρονιάς» του Auto Bild επιλέγονται από τη συντακτική ομάδα. Η απόφαση τους βασίζεται στους βαθμούς που συγκεντρώθηκαν σε κάθε ένα από τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν από το περιοδικό Auto Bild.

Get it on Google Play Download on the App Store