Ολική για Toyota Yaris Cross με 3.222 χιλιόμετρα!

Δεν πρόλαβε καθόλου ένας οδηγός να χαρεί το καινούργιο του Toyota Yaris Cross, αφού με μόλις 3.222 χιλιόμετρα στο οδόμετρό του και κάπου δύο μήνες κατοχής, το αυτοκίνητο βγήκε για ολική διαγραφή.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, η δεξιά του πλευρά είναι διαλυμένη και πιθανώς να συγκρούστηκε με κάποιο ψηλό όχημα όπως φορτηγό ή λεωφορείο (προσέξτε την οροφή που άνοιξαν οι ενώσεις). Ας ελπίσουμε τουλάχιστον όποιος βρισκόταν στο αυτοκίνητο να μην έπαθε το παραμικρό και ας έγινε το αυτοκίνητο ένα μάτσο παλιοσίδερα.

Τώρα πωλείται στην τιμή των 5.950 ευρώ για ανταλλακτικά, ενώ το μάλλον παράλογο στην περιγραφή της αγγελίας είναι αυτό που αναφέρει ότι είναι σε ισχύ όλες οι εγγυήσεις της Toyota. Παρά τη σφοδρότατη σύγκρουση, αρκετά μέρη του αμαξώματός του φαίνεται να μην έχουν πάθει ζημιές, όπως είναι διάφορα τμήματα από την αριστερή πλευρά (φτερά, πόρτες, ζάντες κ.λπ.). Ίσως μεγαλύτερη αξία έχει ο 1.500άρης κινητήρας βενζίνης (δεν είναι το υβριδικό), αφού πιθανώς να μην έχει πειραχτεί καθόλου από το τρακάρισμα.

Get it on Google Play Download on the App Store