Όπλο 913 ίππων στο νέο Gymkhana! (+video)

Μπορεί ο Ken Block να ήταν εκείνος που σύστησε στο ευρύ κοινό το Gymkhana ωστόσο οι δρόμοι τους χώρισαν κι ο Travis Pastrana είναι ο άνθρωπος μας τώρα! Το νέο του όπλο είναι λίγο ιδιαίτερο, αφού θα «παίζει» με ένα Subaru GL Wagon με ισχύ 913 ίππων.

Το θηρίο αποκαλύφθηκε χθες και σαφώς ουδεμία σχέση έχει με το ταπεινό GL Wagon που κυκλοφόρησε το 1983. Για να πρωταγωνιστήσει στο Gymkhana το μοντέλο της Subaru πέρα από την μηχανική μετατροπή έχει βελτιωθεί κι εξωτερικά. Αρχικά έχει «πρηστεί» σημαντικά χάρη στα διαφορετικά φτερά εμπρός και πίσω, ενώ διαφορετικό είναι και το καπό με τους αεραγωγούς. Το φούσκωμα των φτερών ακολουθούν και τα πλαϊνά μαρσπιέ, που από εκεί ξεπροβάλλει η απόληξη του συστήματος εξαγωγής. Οι ιδιαίτερες πινελιές δεν τελειώνουν εκεί καθώς το Subaru Wagon διαθέτει μινιμαλιστικούς πλαϊνούς καθρέφτες, πίσω αεροτομή και φυσικά διαχύτη. Ο τομέας της εξωτερικής εμφάνισης συμπληρώνεται ιδανικά με τις ζάντες σε χάλκινη απόχρωση, που «ντύνονται» με ελαστικά Yokohama.

Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες δεν ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ωστόσο ο οδηγός του κτήνους, ο Travis Pastrana, δήλωσε ότι η ισχύς του θα αγγίζει τους 913 ίππους. Σύμφωνα με τον Travis η τετράγωνη σχεδίαση του οχήματος τον βοηθάει σημαντικά να ξέρει που βρίσκονται οι άκρες του αμαξώματος και να περνάει ακόμα πιο φίλερ από αντικείμενα και τοίχους όταν θα κάνει τα κασκαντερικά του!

Get it on Google Play Download on the App Store