Παρατημένη Lamborghini Murcielago σε κοντέινερ

Όταν αντικρίσαμε τις εικόνες που είδατε κι εσείς, ειλικρινά πόνεσε η ψυχή μας. Μα είναι δυνατόν κάποιος να έχει παρατήσει ένα «κόσμημα» όπως η Lamborghini Murcielago και μάλιστα κλεισμένη σε ένα κοντέινερ της κακιάς ώρας; Ακόμα και τρακαρισμένη (όπως η εικονιζόμενη) θα έπρεπε να είχε μια διαφορετική τύχη!

Δείτε ακόμα: Αλησμόνητη Lamborghini Diablo GT σε δημοπρασία

Αναλύοντας λίγο τις φωτογραφίες, η Murcielago πρέπει να είχε εμπλακεί σε ατύχημα, μιας και η δεξιά πόρτα της είναι εκτός του αμαξώματος, ενώ σε μια από τις φωτογραφίες διακρίνεται πως από το εμπρός δεξί φτερό λείπει ένα αρκετά μεγάλο μέρος του. Επιπλέον, εντός του κοντέινερ διακρίνεται ένας στροφαλοφόρος άξονας και μερικά ακόμα μέρη εξαρτήματα χωρίς να διευκρινίζεται αν προέρχονται από το ιταλικό supercar.

Βλέποντας την πινακίδα διαπιστώνουμε ότι ο άκαρδος ιδιοκτήτης της Murcielago είναι Ρώσος. Τώρα αν είναι από τους έχοντες Ρώσους που απλά αλλάζουν τα αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα δεν το γνωρίζουμε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φαίνεται να έχει την παραμικρή διάθεση να την επισκευάσει.

Διαβάστε επίσης: Σπάνια Lamborghini Countach θα γίνει καινούργια!

Get it on Google Play Download on the App Store