Παρκαδόρος έριξε LaFerrari σε μηχανάκια (+video)

Όλοι έχουμε μια ανησυχία όταν αφήνουμε το αυτοκίνητο στον παρκαδόρο. Όσο ακριβότερο, τόσο περισσότερο το άγχος. Ο ιδιοκτήτης μιας LaFerrari είδε τους φόβους του να γίνονται πραγματικότητα στο Μονακό, μπροστά στα μάτια του κιόλας, όταν το αυτοκίνητο κατέληξε πάνω σε σταθμευμένα μηχανάκια από λάθος του υπαλλήλου!

Η μπλε LaFerrari με πινακίδες Ντουμπάι εμφανίζεται μπροστά σε ένα από τα δεκάδες κοσμοπολίτικα μαγαζιά του Πριγκιπάτου. Στη θέση του οδηγού κάθεται ο παρκαδόρος, που έχει φέρει το ιταλικό hypercar από το χώρο στάθμευσης για να το παραλάβει ο ιδιοκτήτης του. Όπως βλέπουμε στο video, που τράβαγαν περαστικοί θαυμάζοντας την κορυφαία δημιουργία του Μαρανέλο, δεν βγαίνει κατευθείαν από το αυτοκίνητο. Δεν το χόρταινε; Ήθελε να ζήσει τη στιγμή μέχρι τελευταίου δευτερολέπτου; Ή μήπως πάλευε να βρει άκρη με τα χειριστήρια; Μπορεί και όλα τα ανωτέρω. Το ζήτημα έγκειται στην κατάληξη.

Ο παρκαδόρος κατεβαίνει τελικά από τη LaFerrari, αλλά στιγμές αργότερα η Ιταλίδα αρχίζει να κυλά προς τα εμπρός. Ο άντρας κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να τη σταματήσει, αλλά τελικά δεν καταφέρνει να ανακόψει την πορεία της προς δυο σταθμευμένα scooter. Λογικά ξέχασε να βάλει το κιβώτιο στη θέση «Park», με αποτέλεσμα το hypercar των 3,5 εκατ. ευρώ (μπορεί και παραπάνω, καθώς LaFerrari σε αυτό το χρώμα σπανίζουν) να πέσει πάνω στα δίκυλα. Σκηνικό που εκτυλίχθηκε μπροστά στον ιδιοκτήτη, ο οποίος παρακολουθούσε ανήμπορος την περιουσία του να συγκρούεται με τα μηχανάκια, το ένα εκ των οποίων είχε και αναβάτη. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε, πέρα από την ψυχοσύνθεση του ιδιοκτήτη.

Get it on Google Play Download on the App Store