Parking κατέρρευσε και ισοπέδωσε δεκάδες αυτοκίνητα

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ένα παρκινγκ στην πόλη Νταμάμ της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο ξαφνικά κατέρρευσε και διέλυσε πάρα πολλά αυτοκίνητα που βρίσκονταν στους υπόγειους χώρους, αλλά και στο έδαφος.

Δείτε ακόμα: Fiat Panda 4×4 «ανοίγει» με Porsche Taycan! (+video)

Όπως μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες, τα αυτοκίνητα κυριολεκτικά ισοπεδώθηκαν, αφού άλλωστε έπεσαν πάνω τους τόνοι τσιμέντου. Το ατυχές αυτό γεγονός έγινε τον περασμένο Οκτώβριο, όμως τώρα κατάφεραν και ξεθάφτηκαν από τα συντρίμμια που τα είχαν καταπλακώσει. Μάλιστα, κάποια αυτοκίνητα δύσκολα αναγνωρίζονται και μοιάζουν λες και μπήκαν στην πρέσα.

Η αιτία που κατέρρευσε το υπόγειο γκαράζ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αν και το πιθανότερο είναι να οφείλεται λόγω κάποιου κατασκευαστικού λάθους. Ο πιο τυχερός από το τρομακτικό αυτό συμβάν, είναι ο άντρας που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο. Αφού κατεβαίνει λίγα σκαλοπάτια για να πάει στο υπόγειο πάρκινγκ, ξαφνικά γυρίζει προς τα πίσω έντρομος, αντιλαμβανόμενος την κατάρρευση και γλιτώνει παρά τρίχα, καθώς μόνο το κλιμακοστάσιο έμεινε όρθιο.

Δείτε ακόμα: Χαμός με Fiesta ST, Golf GTI, Type R και GR Yaris

https://www.youtube.com/watch?v=aAim8-nzAfY&feature=emb_title

Get it on Google Play Download on the App Store