Πήρε νέα Toyota Supra και έβαλε σήματα BMW!

Η νέα Toyota Supra είναι γνωστό ότι μοιράζεται μηχανικά μέρη και δάπεδο με τη BMW Z4 (και όχι μόνο), ωστόσο μεταξύ τους τα δύο αυτοκίνητα δεν έχουν καμία απολύτως ομοιότητα σε σχεδιασμό, ενώ διαφέρουν και σε άλλους τομείς.

Δείτε ακόμη: Ποιο Toyota πωλείται στην Ελλάδα 93.640 ευρώ;

Ο κάτοχος μιας ολοκαίνουργιας Supra από την πόλη Οντάριο του Καναδά και μάλλον φανατικός οπαδός της BMW, αποφάσισε να καλύψει τα σήματα της Toyota με της BMW, ωστόσο η αλλαγή δεν είναι και τόσο πετυχημένη. Ο λόγος είναι ότι το σχήμα των σημάτων της Toyota είναι ελλειψοειδές και εκείνο της BMW είναι στρογγυλό. Έτσι λοιπόν, το κενό γύρω από το σήμα της BMW καλύφθηκε με το λευκό χρώμα του αμαξώματος και δημιουργήθηκε η μοναδική… BMW Supra. Προφανώς του άρεσε περισσότερο ο σχεδιασμός της Supra από της Z4, όμως δεν ήθελε να βλέπει τα σήματα της Toyota (πιθανώς να άλλαξε και το σήμα στο τιμόνι, αλλά δεν υπάρχει εικόνα).

Σε μια από τις φωτογραφίες που προέρχονται από το λογαριασμό στο Instagram του 1320 Video, θα δείτε την Supra με τα σήματα της BMW, παρκαρισμένη δίπλα σε μια BMW Σειρά 7 και σε μια Σειρά 5. Το μόνο σίγουρο είναι ακόμα και με την αλλαγή των σημάτων η Supra παραμένει Toyota, άσχετα αν στα σωθικά της υπάρχουν σήματα της BMW…

Δείτε ακόμη: Βελτιωμένη Toyota Supra έτοιμη για ρεκόρ πίστας

Get it on Google Play Download on the App Store