Ποια εταιρεία φτιάχνει τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα;

Μεγάλη έρευνα στην Αμερική και το Consumer Reports αναδεικνύει τους πλέον αξιόπιστους κατασκευαστές και αντίστοιχα τα μοντέλα τους! Η έρευνα η οποία διεξάγεται κάθε χρόνο έχει σταθερές εταιρείες οι οποίες βρίσκονται ψηλά στην προτίμηση του κοινού, όπως η Lexus, η Mazda κι η Toyota!

Δείτε ακόμα: Ποια είναι τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα;

Στην φετινή έρευνα, εταιρείες που δεν σημείωναν υψηλά ποσοστά ικανοποίησης πελατών όπως η Chrysler, η Dodge, η Infiniti και η MINI, κινήθηκαν ανοδικά χάρη στις ανανεώσεις ορισμένων μοντέλων τους, αλλά και λόγω του ότι παρελθοντικά μοντέλα, χάρη στις ανακλήσεις έχουν γίνει περισσότερο αξιόπιστα. Για παράδειγμα το SUV της Infiniti, το QX60, όταν ξεκίνησε την καριέρα του το 2013 είχε μειωμένη αξιοπιστία. Όμως τώρα επωφελείται από τις «διορθώσεις» στο πέρασμα του χρόνου και έχει γίνει ένα μοντέλο… αντοχής! Όμως σύμφωνα με τους Αμερικανούς αγοραστές, η VW και η Acura εξακολουθούν να μην πείθουν με την αντοχή τους, με τα Atlas, Tiguan και MDX αντίστοιχα να σημειώνουν χαμηλά ποσοστά ικανοποίησης πελατών. Όμως και η αξιοπιστία των Audi, ΒMW και Subaru μειώθηκε αισθητά, μιας και τα Α6, Χ5 και Forester δεν έπεισαν το αγοραστικό κοινό.

Διαβάστε επίσης: Πρώτες οι Kia – Hyundai σε αξιοπιστία στις Η.Π.Α.

Δείτε τον πίνακα παρακάτω με το πως διαμορφώνονται οι τελικές βαθμολογίες για τις κατασκευάστριες εταιρείες, καθώς και πιο μοντέλο τους είναι το λιγότερο, αλλά και το περισσότερο αξιόπιστο.

Get it on Google Play Download on the App Store