Ποιο είναι το αυτοκίνητο των πασίγνωστων memes;

Όποιος ασχολείται ενεργά με την περιήγηση στο διαδίκτυο και παρακολουθεί σελίδες με χιουμοριστικό ύφος, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει δει κάποιο meme με ένα «γυρισμένο» αυτοκίνητο να οδεύει προς μια κατεύθυνση, αγνοώντας επιδεικτικά την ευθεία. Ένα meme που δημιουργήθηκε για να εκφράσει με σπαρταριστό τρόπο, την εντελώς αντίθετη προσέγγιση από την ενδεδειγμένη, γενόμενο παγκόσμια επιτυχία του internet. Και άντλησε έμπνευση από το παρακάτω video:

Τα εν λόγω πλάνα, ανέβηκαν στο YouTube το 2013. Ο σκοπός τους φυσικά δεν είχε καμία σχέση με την ιντερνετική θραύση που προκάλεσαν στη συνέχεια. Ένα πισωκίνητο κουπέ βγαίνει από την εθνική οδό, καίγοντας τα ελαστικά του καθ’ όλη την διάρκεια της στροφής. Και εγένετο viral Ιστορία. Ωστόσο, ποιο είναι το αυτοκίνητο που πρωταγωνιστεί σε χιλιάδες memes;

Δείτε ακόμα: Ιδού η «σωστή» σε ισχύ και εμφάνιση Toyota Supra

Αυτό, λοιπόν, είναι ένα Toyota Cressida του 1977! Επίσης γνωστό, ως Mark II. To μεγαλύτερο μοτέρ που φόραγε ήταν ένα εξακύλινδρο σε σειρά 2.5 λίτρων, με απόδοση 125 ίππων. Το συγκεκριμένο αγοράστηκε καινούργιο με τον 1.800άρη ατμοσφαιρικό των 105 ίππων, όμως κάτω από το καπό πλέον φωλιάζει ο 3λιτρος 2JZ-GE. To μοτέρ της Supra δηλαδή, σε ατμοσφαιρική μορφή και με 215 ίππους.

Φυσικά αναρτήσεις, πλαίσιο και τροχοί είναι αναβαθμισμένα, ώστε να κοντρολάρουν την ισχύ και να μετατρέψουν το κλασικό σεντάν σε μηχανή παραγωγής πλαγιολισθήσεων. Εξάλλου, τόσο το Cressida όσο και το Mark X, είναι ευρέως διαδεδομένα στον κόσμο της βελτίωσης.

Διαβάστε επίσης: Toyota Avalon TRD «καπνίζει» με το πλάι (+video)

Ένα ιντερνετικό μυστήριο λιγότερο!

Get it on Google Play Download on the App Store