Ποιο όνομα κατοχύρωσε η Lamborghini;

Η Lamborghini ετοιμάζει νέα μοντέλα για το άμεσο μέλλον και προκειμένου να είναι προετοιμασμένη, έχει αρχίσει την κατοχύρωση κάποιων νέων ονομάτων. Όπως έγινε για παράδειγμα πρόσφατα με το έγγραφο που απέστειλε στο Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με το οποίο ο Ιταλός κατασκευαστής θέλει να κατοχυρώσει τα δικαιώματα του ονόματος «Revuelto».

Αξίζει να σημειωθεί πως το Revuelto είναι ισπανική λέξη που σημαίνει «ανακατεμένο». Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα περισσότερα ονόματα των μοντέλων της Lamborghini προέρχονται από διάσημους και θρυλικούς ισπανικούς ταύρους. Οι εξαιρέσεις αφορούν τη Sesto Elemento, που μεταφράζεται ως «έκτη αίσθηση» και η Countach, με τη λέξη να φανερώνει κατά κάποιον τρόπο την έκφραση θαυμασμού του άντρα, όταν βλέπει να περνά από μπροστά του μια όμορφη γυναίκα.

Lamborghini Revuelto

Όσον αφορά στο Revuelto, μάλλον το ανακατεμένο έχει να κάνει με τη μείξη των κινητήριων συστημάτων και τη συνεργασία τους. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, απαραίτητα πως το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που ετοιμάζει η Lamborghini θα ονομάζεται έτσι ή θα είναι υβριδικό. Υποθέσεις γίνονται. Αυτή τη στιγμή, είναι γνωστό πως η Lamborghini θα εξηλεκτρίσει όλα τα μοντέλα της το 2024, με την πρώτη αμιγώς Lambo να έρχεται στη ζωή το 2025.

Get it on Google Play Download on the App Store