Πωλείται Ferrari F360 με ιαπωνικό σασί (+video)

Οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) θα ήθελαν να οδηγούν ένα μοντέλο της Ferrari και να καμαρώνουν μέσα σε αυτό, αφού όλα τα βλέμματα θα πέφτουν πάνω τους, όπου και αν κυκλοφορούν. Ωστόσο, οι πολύ υψηλές τιμές τους και τα λοιπά έξοδα που τις συνοδεύουν, τις κάνουν απαγορευτικές για το ευρύ αγοραστικό κοινό.

Δείτε ακόμα: Σας έχει λείψει το Toyota MR2;

Κάποιοι πάλι έχουν τόσο καημό να οδηγούν μια Ferrari, ακόμα και αν δεν είναι Ferrari. Όπως η συγκεκριμένη ρεπλίκα της Ferrari F360, η οποία μοιάζει αφάνταστα με πραγματική, όμως κάτω από το καλοσμιλεμένο της αμάξωμα «κρύβεται» ένα τελευταίας γενιάς Toyota MR2. Η πολύ ειδική αυτή μετατροπή έχει γίνει από χέρια επαγγελματία και σίγουρα θα έχει ξεγελάσει πολύ κόσμο, βλέποντάς την εξωτερικά, αφού οι διαφορές με την αληθινή F360 δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά.

Δείτε ακόμα: Πόσο πωλούνται τα Lada Niva diesel;

Επιπλέον έχουν προστεθεί διάφορα γνήσια ανταλλακτικά από Ferrari, τόσο στο αμάξωμα, όσο και στο εσωτερικό. Βέβαια στην καμπίνα φαίνεται η καταγωγή του, αν και έχει γίνει μια προσπάθεια να δείχνει για Ferrari.

Πίσω από τις πλάτες των καθισμάτων παρέμεινε ο κινητήρας των 1.8 λτ. του Toyota MR2, απόδοσης 140 ίππων και 172 Nm ροπής, συνδυασμένος με το 5άρι μηχανικό κιβώτιο. Στο Toyota εξασφάλιζε επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 7,9 δλ. και τελική ταχύτητα 210 χλμ./ώρα.

Δείτε ακόμα: Πόσα θα δίνατε για μια σπάνια BMW M3 E30 Evo II;

Όσοι λοιπόν εντυπωσιαστήκατε από το Toyota F360, μοντέλο του 2000 και με 137.000 χλμ., τότε δεν έχετε παρά να δαπανήσετε το πόσο των 27.000 ευρώ που ζητείται για την αγορά του.

Get it on Google Play Download on the App Store