Πωλείται η μοναδική Ferrari Enzo «του γάλακτος»

Όποιος θέλει να ξεχωρίζει ακόμα και ανάμεσα στο εκλεκτό club των ιδιοκτητών Ferrari, μπορεί να ρίξει πολλές ματιές στη μοναδική Enzo λευκού χρώματος που κυκλοφόρησε ποτέ!

Η ξεχωριστή αυτή δημιουργία ανήκει στη συλλογή «Extracampionario», που αποτελείται από 20 Enzo βαμμένες σε αποκλειστικά χρώματα πέραν της παλέτας που προσέφερε η Ferrari για τις υπόλοιπες 380. Έφυγε από το Μαρανέλο το 2003 και έκτοτε περιορίστηκε σε μόλις 9.605 χλμ., διατηρούμενη σε αψεγάδιαστη φόρμα και εκτινάσσοντας έτσι περαιτέρω τις μετοχές της, στο μεταπωλητικό χρηματιστήριο των συλλεκτών.

O ατμοσφαιρικός 6.5 V12 παραμένει απολύτως εργοστασιακός, συνεπώς η απόδοση κυμαίνεται στα επίπεδα των 660 ίππων στις 7.800 σ.α.λ. και 657 Nm στις 5.500 σ.α.λ., ικανή να προσφέρει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 3,65 δλ., 0-200 χλμ./ώρα σε 9,5 δλ. και τελική 350 χλμ./ώρα. Το Bianco Avus χρώμα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αυτοκινήτου, αλλά και αυτός που φροντίζει για την απογείωση της αξίας του.

Η κατάλευκη Enzo θα δημοπρατηθεί από τον οίκο RM Sotheby’s και η τιμή της δεδομένα θα κυμανθεί σε 7ψήφια ποσά. Ακόμα και οι πιο συντηρητικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τουλάχιστον 1,5 εκατ. ευρώ, με τις πιο «τραβηγμένες» να τοποθετούν το ανώτερο ποντάρισμα στα 4,5 – 5 εκατομμύρια!

Get it on Google Play Download on the App Store