Πωλείται το Audi A8 της Μαντόνα

Όσοι πιστοί της Μαντόνα και των ντίζελ κινητήρων, προσέλθετε! Το Audi A8 TDI της Αμερικανίδας mega star βρίσκεται στις αγγελίες μεταχειρισμένων, προσφέροντας μια άνευ προηγουμένου ευκαιρία για την απόκτηση ενός αυτοκινήτου από το γκαράζ της βασίλισσας της ποπ.

To D3 με το μακρύ μεταξόνιο που βλέπουμε, προστέθηκε στο στόλο της Μαντόνα το 2005 και παρέμεινε εκεί για μια 5ετία, με την σήμερα 64χρονη αστέρα του διεθνούς στερεώματος να απολαμβάνει το πίσω κάθισμα. Το αυτοκίνητο εξακολουθεί να χρησιμοποιείται κανονικά, συμπληρώνοντας 81.325 μίλια (130.879 χλμ.) και σχεδόν καθημερινές μετακινήσεις. Το Phantom Black Pearl Effect χρώμα επιλέχθηκε για την προσέλκυση όσο το δυνατόν λιγότερων βλεμμάτων, τόσο από το κοινό όσο και τους παπαράτσι, όμως στο εσωτερικό η Μαντόνα δεν κράτησε χαμηλό προφίλ. Ό,τι έξτρα προσέφερε η Audi για το μοντέλο πριν 17 χρόνια, είναι παρόν: διπλά DVD players (ένα για κάθε επιβάτη πίσω), τηλεόραση, ηχοσύστημα Bose, ηλεκτρικά πτυσσόμενα κουρτινάκια και πολλά ακόμα, στην υπηρεσία της «βασίλισσας».

Πέρα από τον εξοπλισμό, το εν λόγω A8 L προσφέρεται επίσης με μια σειρά από παραφερνάλια της Μαντόνα, όπως δίσκοι, περιοδικά και μια χάρτινη φιγούρα κανονικών διαστάσεων.

Οι μετακινήσεις από στούντιο σε στούντιο κι από μουσικά βραβεία σε εκδηλώσεις του jet set, γίνονταν χάρις στον 4.2 V8 TDI και το σύστημα τετρακίνησης quattro. Ο οκτακύλινδρος πετρελαιοκινητήρας αποδίδει 326 ίππους και 650 Nm, συνεργαζόμενος με 6άρι αυτόματο κιβώτιο και προσφέροντας επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 5,9 δλ., συνοδεία της κλασικά περιοριζόμενης τελικής στα 250 χλμ./ώρα. Πόσο κοστίζει, λέτε;

Σε αντίθεση με αυτό που θα περιμέναμε όλοι, το A8 της «Μαντάαα-να» δεν είναι πανάκριβο, ούτε κοστολογείται σε εξαψήφια επίπεδα. Αν υπάρχουν εύκαιρα 29.708 ευρώ για συνάλλαγμα, ώστε να προκύψουν οι 24.995 λίρες που απαιτούνται για την αγορά του, είναι δικό σας.

Get it on Google Play Download on the App Store