Πωλείται το Lexus LFA της Paris Hilton για 455.000 ευρώ

Το Lexus LFA της Paris Hilton, με μόλις 6.500 χλμ. στο κοντέρ πωλείται προς 455.000 ευρώ και είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Η ζωή ενός αυτοκινήτου καθώς αλλάζει ιδιοκτήτες μπορεί να είναι συναρπαστική, όπως για παράδειγμα του συγκεκριμένου Lexus LFA.

Δείτε ακόμα: Απίστευτη τιμή για ένα Lexus LFA Nurburgring Edition

Η πρώτη του ιδιοκτήτρια δεν είναι άλλη από τη διάσημη Paris Hilton και στα πολυτελή καθίσματά του, σίγουρα έχουν κάτσει αρκετά διάσημα…οπίσθια. Τώρα βρίσκεται στο Cleveland του Ohio, πολύ μακριά από το Los Angeles, όπου πρωτο-πάτησε τα ελαστικά του και πωλείται έναντι 455.000 ευρώ. Η Hilton προφανώς δεν οδηγούσε το LFA συχνά, μιας και το κοντέρ της δείχνει μόλις 6.500 χλμ. Βαμμένο σε λευκή πέρλα το αμάξωμα κι ένας συνδυασμός λευκού και μπλε δέρματος με λεπτομέρειες από ανθρακόνημα στη καμπίνα, δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Το πώς βρέθηκε το LFA στα χέρια της διάσημης κληρονόμου είναι αρκετά αστείο.

Διαβάστε επίσης: Lexus LFA 1.000 ίππων στους πίσω τροχούς δεν ισιώνει! (video)

Το 2011 η Daily mail παρουσίασε σε ρεπορτάζ της τον σύντροφο της Hilton, λέγοντας πως για τα 30α γενέθλιά της, της πήρε δώρο ένα κίτρινο Lexus LFA. Λίγο μετά οι δυο τους χώρισαν, ωστόσο η Paris που λάτρευε αυτό το αμάξι, το αντάλλαξε με ένα αντίστοιχο σε λευκό χρώμα. Το κράτησε μερικά χρόνια και το 2014 το άφησε για μια McLaren 650S Spider. Να θυμίσουμε πως η Lexus δημιούργησε 500 μοντέλα LFA από το 2010 έως το 2012. Το ιαπωνικό supercar κινείται από έναν 4.8 λίτρων, V10 κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 533 ίππους. Το πλαίσιο είναι ανθρακονημάτινο monocoque, ενώ πολλά μέρη του αμαξώματος είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα!

Get it on Google Play Download on the App Store