Πωλείται Toyota Starlet του 1997 με 17.217 χλμ.!

Τα αυτοκίνητα της Toyota ήταν και παραμένουν πολύ δημοφιλή στην Ελλάδα εδώ και χρόνια τώρα, ενώ μεταξύ των best seller ήταν και το Starlet. Μπορεί να έχουν περάσει 21 χρόνια από τότε που κύλισε από τη γραμμή παραγωγής το τελευταίο Starlet (το 1999), όμως ακόμα κάποιοι τα αναζητούν στα μεταχειρισμένα.

Δείτε ακόμα: Πόσο κάνει το Toyota RAV4 των 306 ίππων;

Βέβαια μετά από τόσα χρόνια είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ένα Starlet που να είναι του «κουτιού». Εξαίρεση στον κανόνα φαίνεται να αποτελεί το Starlet που βλέπετε, το οποίο είναι μοντέλο του 1997 και το κοντέρ του έχει γράψει μόνο 17.217 χιλιόμετρα. Ίσως πρόκειται για το πιο καλοδιατηρημένο Starlet που υπάρχει, χωρίς καμία μετατροπή ή after market αξεσουάρ και σαν καινούργιο μέσα – έξω. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται τα άκρως απαραίτητα, όπως είναι μετωπικοί αερόσακοι και υδραυλικό τιμόνι.

Δείτε ακόμα: Τι κάνει το Toyota Yaris Νο1 στην Ελλάδα;

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, το κόκκινο χρώμα του αμαξώματός του δεν έχει «κόψει» καθόλου, ενώ και στο εσωτερικό δεν φαίνονται φθορές και σκασίματα στο ταμπλό. Πολύ πιθανό να βρισκόταν κλεισμένο για πολύ καιρό σε ένα γκαράζ για να έχει διατηρηθεί σε αυτή την κατάσταση.

Δείτε ακόμα: Γνωρίζετε το Toyota Hilux TRD 306PS;

Το πολύ αξιόπιστο μικρό Toyota κινείται από τον αποδοτικό 1.300άρη κινητήρα (με πολλαπλό ψεκασμό) των 75 ίππων και 115 Nm ροπής. Το βάρους 905 κιλών Starlet επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 11,2 δλ., η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 170 χλμ./ώρα και η μεικτή κατανάλωση είναι 5,6 λτ./100 χλμ. (εργοστασιακές μετρήσεις).

Δείτε ακόμα: 30 χρόνια από το Toyota Starlet GT Turbo (P80)

Όσο για την τιμή του, η εμπορία που το έχει το πουλά για 5.590 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store