Πολίτες έσωσαν από ατύχημα λιπόθυμη οδηγό (+video)

Τυχερή μέσα στην ατυχία της χάρη στη βοήθεια πολλών καλών Σαμαρειτών, ήταν μια οδηγός που υπέστη ιατρικό επεισόδιο και έμεινε αναίσθητη πάνω στο τιμόνι. Το συμβάν έλαβε χώρα σε δρόμο της Φλόριντα και ευτυχώς δεν έγινε κάποιο ατύχημα από το ακυβέρνητο αυτοκίνητο.

Η οδηγός του Mazda3, έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της σε μια μεγάλη λεωφόρο και το αυτοκίνητο άρχισε να κυλάει διαγώνια σε κεντρική διασταύρωση. Από τύχη δεν είχε μείνει το πόδι της πατημένο στο γκάζι, διαφορετικά οι πολίτες δεν θα μπορούσαν να σταματήσουν το όχημα. Μια συνάδελφός της που αντιλήφθηκε το συμβάν, βγήκε έξω από το αυτοκίνητό της και άρχισε να καλεί βοήθεια. Αμέσως κινητοποιήθηκαν και άλλοι οδηγοί, οι οποίοι κατάφεραν και σταμάτησαν το αυτοκίνητο. Λίγο μετά έσπασαν το πίσω παράθυρο για να ανοίξουν τις πόρτες του Mazda και το πάρκαραν με ασφάλεια. Όπως αναφέρεται στην περιγραφή του βίντεο, μια νοσοκόμα παρείχε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει η πυροσβεστική και προφανώς ασθενοφόρο.

Μετά το συμβάν, η οδηγός μίλησε σε τοπικό ειδησεογραφικό σταθμό και δήλωσε ότι ένας συνδυασμός φαρμάκων και άλλων παραγόντων την οδήγησαν να ζαλιστεί ξαφνικά και να χάσει τις αισθήσεις της.

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store