Πολλά ετοιμοπαράδοτα μοντέλα Ford για όλους

Τα καινούργια αυτοκίνητα που είναι άμεσα διαθέσιμα ή το πολύ σε ένα μικρό χρονικό διάστημα (π.χ. δύο μήνες), είναι πολύ λίγα. Οπότε όσοι θέλουν ένα μοντέλο τώρα και δεν μπορούν να περιμένουν μήνες ολόκληρους μέχρι να το πιάσουν στα χέρια τους, καλό είναι να τα «αρπάζουν» με την πρώτη ευκαιρία.

Η Ford διαθέτει ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα ή με παράδοση λίγων εβδομάδων, τα οποία μπορεί να δει και να επιλέξει και online μέσω του αποθέματος. Ξεκινώντας από το Fiesta, αυτή τη στιγμή υπάρχει μόλις ένα 1.0 EcoBoost Mhev 125 PS ST-Line. Όσοι θέλουν Puma θα επιλέξουν ανάμεσα από 7 οχήματα, όλα με τον κινητήρα 1.0 EcoBoost Mhev 125 PS και σε εκδόσεις ST-Line X και ένα ST-Line Design.

Ετοιμοπαράδοτα διατίθενται και ανανεωμένα Focus με κινητήρες 1.0 EcoBoost Mhev 125 PS και 155 PS, σε εκδόσεις ST-Line και το crossover Active X. Επίσης, υπάρχει και ένα Focus ST 2.3 λτ. EcoBoost 280 PS.

Όσοι αναζητούν ένα νέο Kuga, τότε μπορούν αν επιλέξουν ανάμεσα σε αρκετά 1.5 EcoBoost 150 PS και ένα ντίζελ 1.5 EcoBlue 120 PS. Όλα είναι ετοιμοπαράδοτα ή το πολύ μέχρι 35 μέρες και αφορούν την έκδοση ST-Line. Πιο πάνω τοποθετείται το «κτηνώδες» Explorer με το Plug-in Hybrid σύνολο των 457 ίππων. Η παράδοση πολλών είναι από δύο εβδομάδες και αφορούν εκδόσεις ST-Line και Platinum.

Τέλος, η Ford προσφέρει και αρκετές Mustang Mach-E με παράδοση από δύο εβδομάδες. Οι εκδόσεις είναι διάφορες, όπως με κίνηση στους πίσω τροχούς ή σε όλους και με τις μπαταρίες των 75 kWh ή 98 kWh και ισχύ 269 PS ή 351 PS.

Για να δείτε όλα τα διαθέσιμα Ford, πατήστε εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store