Πωλούνται 30 Lada Niva Euro6 με 0 χιλιόμετρα

Το μακροβιότερο μοντέλο της Lada που βρίσκεται στην παραγωγή από το 1977 έως σήμερα χωρίς να αλλάξει τα βασικά του χαρακτηριστικά, δεν είναι άλλο από το πασίγνωστο Niva ή 4×4. Μέχρι πρότινος, η μοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου πωλούνταν ήταν η Γερμανία, ωστόσο εδώ και λίγους μήνες η Avtovaz σταμάτησε τη διάθεσή του.

Δείτε ακόμα: Σε τιμές VW Golf το Lada Vesta SW Cross

Όμως, υπάρχουν ακόμα απούλητα μοντέλα, όπως είναι ο στόλος των 30 διαθέσιμων στοκ Niva σε διάφορους τύπους και εκδόσεις και σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ 16.520 ευρώ έως 20.520 ευρώ (τιμές Γερμανίας με 16% ΦΠΑ.). Η εμπορία που έχει όλα αυτά τα ολοκαίνουργια και προδιαγραφών Euro 6 ή Euro 6d-Temp Lada διαθέτει 3θυρα και 5θυρα Niva, σε απλές εκδόσεις ή τις πιο σκληροτράχηλες Bronto, καθώς και με αμαξώματα σε χρώματα παραλλαγής.

Φυσικά, όλα τροφοδοτούνται με το γνωστό κινητήρα των 1.7 λτ. ισχύος 83 ίππων και 129 Nm ροπής, ο οποίος στο απλό 3θυρο προσφέρει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 17,0 δλ. και τελική ταχύτητα 142 χλμ./ώρα (19,0 δλ. και τελική ταχύτητα 137 χλμ./ώρα το 5θυρο), μεικτή κατανάλωση 9,5 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 216 γρ./χλμ. Τα φθηνότερα μοντέλα περιλαμβάνουν στον εξοπλισμό τους υδραυλικό τιμόνι και ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ενώ τα ακριβότερα Bronto περιλαμβάνουν ακόμα ζάντες αλουμινίου και χωμάτινα ελαστικά, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, ράγες οροφής, πρόσθετα προστατευτικά στο αμάξωμα, air condition κ.λπ.

Δείτε ακόμα: Ποιο είναι το φθηνότερο Lada των 4.870 ευρώ;

Όσοι τυχόν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε ένα καινούργιο Lada Niva Ευρωπαϊκών προδιαγραφών ή απλά να δείτε, πατήστε εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store