Πολυτελής μάρκα αυτοκινήτου δίνει 10ετή εγγύηση!

Η εγγύηση και οι after sales παροχές γενικότερα ποικίλουν από εταιρεία σε εταιρεία, ενώ αρκετοί πελάτες δίνουν ιδιαίτερη σημασία γιατί θέλουν να είναι καλυμμένοι μετά την αγορά ενός αυτοκινήτου. Οι πολυτελείς μάρκες συνήθως δεν παρέχουν πολλά χρόνια εγγυήσεων, όμως η συγκεκριμένη σπάει το κατεστημένο και ανεβάζει και άλλο το πρεστίζ της.

Λίγες μάρκες έχουν τόσο πλούσια ιστορία όσο η Maserati. Στα ντουζένια της, η φίρμα από τη Μόντενα προσέφερε αυτοκίνητα που πολλές φορές αποτελούσαν την πρώτη επιλογή του jet set, μπροστά ακόμα και από εκείνα των Ferrari ή Lamborghini. Τα προβλήματα αξιοπιστίας, ωστόσο, αμαύρωσαν τη φήμη της «Τρίαινας» και έπληξαν τόσο το γόητρο, όσο κυρίως τις πωλήσεις. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα, η ίδια εταιρία προσφέρει 10 χρόνια εγγύηση!

Οι πελάτες της Maserati θα απολαμβάνουν εφεξής τα προνόμια του προγράμματος Extra10, που καλύπτει κινητήρα, κιβώτιο και μετάδοση για 10 χρόνια από την αγορά του αυτοκινήτου. Το Extra10 αποτελεί τη βελτιωμένη εκδοχή του υπάρχοντος προγράμματος επέκτασης, που δίνει 4ετή ή 5ετή κάλυψη. Καθώς οι Ιταλοί αποσκοπούν στην αύξηση του εμπορικού τους κοινού μέσω της Grecale, είναι σημαντικό να διαβεβαιώνουν τους πιθανούς αγοραστές ότι τα αυτοκίνητά της δεν διατηρούν κανέναν δεσμό με το «αμαρτωλό» παρελθόν. Παράλληλα, η 10ετής εγγύηση αποτελεί μια πρώτης τάξεως αιτία για την αύξηση της μεταπωλητικής αξίας, καθώς ακόμα και μεταχειρισμένο 9ετίας θα βρίσκεται εντός εργοστασιακής κάλυψης!

Το πρόγραμμα δεν αφορά μόνο τους νέους πελάτες, αλλά και τους υπάρχοντες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τα εξουσιοδοτημένα Maserati και να ενημερώνονται αν το αυτοκίνητό τους πληροί τις προδιαγραφές για το Extra10. Αν κάτι τέτοιο ισχύει, τότε αυτόματα ενεργοποιείται η επέκταση. Η οποία -εδώ κάνει το ακόμα μεγαλύτερο «μπαμ» η Maserati- δεν θέτει όριο χιλιομέτρων! Επιπρόσθετες παροχές του after sales περιλαμβάνουν αυτοκίνητο αντικατάστασης, αλλά και υπηρεσία παραλαβής και επιστροφής στα σέρβις.

Get it on Google Play Download on the App Store