Που πάνε 33 νέα περιπολικά Hyundai i30;

Η Ελληνική Αστυνομία εκσυγχρονίστηκε σημαντικά το 2020 μέσω του μεγάλου εξοπλιστικού προγράμματος, με προϋπολογισμό που ξεπέρασε συνολικά τα 31 εκατομμύρια ευρώ. Εκτός από τη σημαντική ανανέωση του στόλου των περιπολικών οχημάτων, έγινε και ανεφοδιασμός με πολλά ατομικά εφόδια, όπως αλεξίσφαιρα γιλέκα, επιχειρησιακές στολές, προστατευτικά κράνη, άρβυλα, χειροπέδες κ.λπ.

Δείτε ακόμα: Να γιατί βγάζουμε το μπουφάν στην οδήγηση

Πρόσφατα, η Hyundai Ελλάς πραγματοποίησε την παράδοση 33 νέων περιπολικών Hyundai i30 1.6 λτ. Diesel 115hp στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα Αττικής, στα πλαίσια ανανέωσης και αναβάθμισης του στόλου των περιπολικών.

Πληροφοριακά, πρόκειται για το ανανεωμένο Hyundai i30, το οποίο πωλείται εδώ και λίγο καιρό στην Ελλάδα και περιλαμβάνει διάφορες σχεδιαστικές, τεχνολογικές και μηχανικές αναβαθμίσεις. Όσον αφορά τα περιπολικά, εξοπλίζονται με τον 1.600άρη πετρελαιοκινητήρα των 115 ίππων και 280 Nm ροπής στις 1.500 – 2.750 σ.α.λ. Το μηχανικό αυτό σύνολο ξεχωρίζει για την ιδιαίτερα πολιτισμένη του λειτουργία, τις καλές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 10,9 δλ. και τελική ταχύτητα 192 χλμ./ώρα) τη χαμηλή κατανάλωση (4,5 λτ./100 χλμ.) και εκπομπές CO2 (118 γρ./χλμ.).

Δείτε ακόμα: Πόσο λάδι καίει ένας κινητήρας φυσιολογικά;

Στο σύνολό τους, τα νέα αυτά περιπολικά Hyundai i30 θα διατεθούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με σκοπό την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Get it on Google Play Download on the App Store