Στη βιτρίνα η Aston Martin του Max Verstappen!

Στην αγορά των μεταχειρισμένων έχει βγει η Aston Martin DBS Superleggera που οδηγούσε ο Max Verstappen το 2019, με κόστος απόκτησης 398.033 ευρώ!

H Red Bull Racing κι η Aston Martin είχαν συνεργασία για πολλά χρόνια και πιο συγκεκριμένα, οι Άγγλοι ήταν χορηγοί των Αυστριακών. Έτσι, η φίρμα από το Gaydon έδινε τη δυνατότητα στους οδηγούς της ομάδας να επιλέγουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα το αυτοκίνητο της αρεσκείας τους και να απολαμβάνουν βόλτες μαζί του. Το 2019 ο -τότε φέρελπις, σήμερα παγκόσμιος πρωταθλητής- Max Verstappen επέλεξε την πανέμορφη DBS Superleggera, βαμμένη στο χρώμα Hyper Red! Το βρετανικό grand tourer συντρόφευσε τον Ολλανδό για ένα χρόνο και κάλυψε μαζί του 12.020 χλμ., μέχρι που έκανε χώρο για την Aston Martin DB11.

Το εντυπωσιακό κουπέ κατέληξε στην εταιρεία πώλησης μεταχειρισμένων Kroymans, με έδρα την Ολλανδία. Η DBS Superleggera διαθέτει έναν 5,2 λίτρων, V12 κινητήρα με ισχύ 715 ίππων και 900 Nm ροπής! Η μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς επιτελείται από ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων της ZF, ενώ υπάρχει κι ένα μπλοκέ διαφορικό. Τη διαδικασία του 0-100 χλμ./ώρα την ολοκληρώνει σε 3,4 δλ., με το κοντέρ να τερματίζει στα 340 χλμ./ώρα!

Get it on Google Play Download on the App Store