«Πρόδωσαν» μεταγραφή τα αυτοκίνητα του Ρονάλντο; (+video)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στο αυτοκινητικό -κι όχι μόνο- προσκήνιο τελευταία. Η επίσκεψή του στο εργοστάσιο και την πίστα της Ferrari ξεσήκωσε αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών της Γιουβέντους, καθώς έγινε την επομένη της εντός έδρας ήττας από τη Μίλαν.

Δεν αποκλείεται, όμως, οι βόλτες του Κριστιάνο στο Φιοράνο και η 3άρα από τους Μιλανέζους, να ήταν το λιγότερο για τους φαν της «Μεγάλης Κυρίας». Σε video που εξασφάλισε το Per Sempre Calcio, βλέπουμε τα αυτοκίνητα του Πορτογάλου κυριολεκτικά να φεύγουν νύχτα, σε φορτηγό μεταφορικής. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, 7 αυτοκίνητα φορτώθηκαν στο τρέιλερ. Στα πλάνα βλέπουμε από μια Ferrari F12 TDF,  Brabus G63, Cadillac Escalade και Mercedes S65 AMG να περιμένουν στη σειρά, για το καμιόνι της Rodo Cargo. Η προέλευση της μεταφορικής πυροδότησε αυτομάτως μεταγραφικά σενάρια, καθώς εδρεύει στη Λισαβόνα. Από τη Σπόρτινγκ ξεκίνησε την καριέρα του ο Ρονάλντο, οπότε οι φήμες -που ήδη υπήρχαν τόσο για αυτή, όσο και την Παρί Σεν Ζερμέν- δεν άργησαν να φουντώσουν.

Ούτως ή άλλως, το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα πως ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς η σεζόν με τη Γιουβέντους δεν ήταν η καλύτερη. Οι «μπιανκονέρι» αποκλείστηκαν από το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα κι όχι μόνο αυτά, αλλά κινδυνεύουν να μείνουν εκτός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για την επόμενη σεζόν. Η Γιουβέντους είναι 5η στη Serie A, 1 βαθμό πίσω από την 4η Νάπολι και με ένα παιχνίδι να απομένει, δεν κρατά καν τις τύχες στα χέρια της. Αν κερδίσουν οι Ναπολιτάνοι, «καλώς ήρθε το Γιουρόπα Λιγκ».

Get it on Google Play Download on the App Store