Προσοχή! Αμφίβολοι διαγωνισμοί με έπαθλα Toyota

Η Toyota Ελλάς ανακοίνωσε πριν από λίγο ενημέρωση προς το καταναλωτικό κοινό, σχετικά με διαγωνισμούς στα social media οι οποίοι παρουσιάζονται ως διαγωνισμοί της Toyota, ενώ δεν είναι! Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω την ανακοίνωση και μεγάλη προσοχή σε τέτοιου τύπου αμφιβόλου εγκυρότητας διαγωνισμούς που ζητάνε προσωπικά στοιχεία.

Ανακοίνωση Toyota Ελλάς για ενημέρωση καταναλωτικού κοινού

«Έχουν πέσει πρόσφατα στην αντίληψή μας διαγωνισμοί που διεξάγονται από αμφιβόλου ταυτότητας σελίδες στα social media και παρουσιάζονται ως διαγωνισμοί της Toyota.

Με το παρόν, θα θέλαμε να ενημερώσουμε το καταναλωτικό κοινό ότι διαγωνισμοί που διεξάγει η Toyota Ελλάς πραγματοποιούνται μόνο από την ιστοσελίδα της εταιρείας μας www.toyota.gr και τις επίσημες σελίδες μας στα social media.

Καλούμε, ως εκ τούτου, τους καταναλωτές να είναι προσεκτικοί σε ποιες σελίδες δίνουν τα στοιχεία τους, καθώς και στους συνδέσμους (links) που παραπέμπουν οι διαγωνισμοί αυτοί.

Από πλευράς μας, έχουμε προχωρήσει ήδη σε καταγγελία των διαγωνισμών στα social media όπου πραγματοποιούνται και επιφυλασσόμαστε να κινηθούμε και νομικά κατά των υπευθύνων που προωθούν τους διαγωνισμούς αυτούς.»

Get it on Google Play Download on the App Store