Πρώτη επαφή με τη νέα BMW X1 στην Ελλάδα

Η εντελώς νέα BMW X1 πάτησε για πρώτη φορά τους τροχούς της στην Ελλάδα και είχαμε την ευκαιρία πριν από λίγη ώρα να τη δούμε από κοντά. Τρεις μήνες πριν το επίσημο λανσάρισμά της, η νέα Χ1 ήρθε αποκλειστικά στη χώρα μας και υποδέχεται το κοινό σε ένα διήμερο φεστιβάλ BMW γεμάτο εκπλήξεις και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

Δείτε και εσείς από κοντά το best seller της BMW το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 στην Αθήνα, στο Anassa City Events και βιώστε μία εμπειρία στα BMW Corners. Προϊοντική παρουσίαση της νέας BMW X1, oλοκληρωμένες υπηρεσίες, συναρπαστικά προϊόντα, καινοτόμες τεχνολογίες, τα πάντα για τη φόρτιση και ποικίλες επιλογές γνήσιων αξεσουάρ BMW, σας περιμένουν να τις γνωρίσετε (κλείστε εδώ θέση).

Παράλληλα, για τους μικρούς φίλους της μάρκας που αγαπούν τη περιπέτεια και τις προκλήσεις, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για αναρρίχηση, παιχνίδι και δημιουργική απασχόληση υπό την καθοδήγηση ειδικών. Το tour της νέας BMW X1 θα συνεχιστεί και εκτός Αθηνών σε ένα μοναδικό roadshow στο Δίκτυο των Επίσημων Εμπόρων BMW από τις 13 Ιουλίου μέχρι τις 24 Αυγούστου.

Με εντελώς νέα, άκρως επιβλητική εμφάνιση, καινοτόμες τεχνολογίες και ακόμα πιο εκφραστικό χαρακτήρα, η νέα γενιά της ΒΜW Χ1 αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία των πολυτελών SAV (Sports Activity Vehicles). Είναι σαφώς πιο δυναμική και εντυπωσιακή από την προγενέστερη, τόσο εξωτερικά όσο και στο εσωτερικό της. Το τελευταίο διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα, το νέο σύστημα  iDrive 8 με την οθόνης αφής των 10,7 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 10,25 ιντσών. Παράλληλα είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο, τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές (540 λίτρα).

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες η BMW ανακοίνωσε και τις τιμές της νέας X1 για την ελληνική αγορά, οι οποίες ξεκινούν από τις 36.920 ευρώ για την έκδοση sDrive18i (δείτε εδώ αναλυτικά τιμές – εξοπλισμούς).

Get it on Google Play Download on the App Store