«Ψήνεται» Ford Ranger Raptor R με V8 κινητήρα!

Εδώ και περίπου τρία χρόνια κυκλοφορεί η φήμη για Ford Ranger με κινητήρα Mustang, ενδεχομένως και από τη Shelby GT500. Η παρουσίαση του νέου Ranger όχι μόνο δεν σίγασε τα «πηγαδάκια», αλλά πλέον ακούμε για ενδεχόμενο Raptor R με V8 μοτέρ!

Η κουβέντα γίνεται στην Αυστραλία, με το Cars Guide να λαβαίνει τα πιο ενθαρρυντικά μηνύματα από τον αντιπρόεδρο της Ford. Ο Trevor Worthington δήλωσε στο αυστραλιανό μέσο πως «το Bronco DR μοιράζεται πολλά σημεία με το απλό Bronco και σκοπεύουμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο με το νέο Ranger, που πατάει στην ίδια πλατφόρμα». Τι εστί Bronco DR και πώς σχετίζεται με τη νέα γενιά του δημοφιλούς pick up; Καταρχάς, αυτό είναι το Bronco DR

H κτηνώδης και αγωνιστική μορφή του αμερικανικού SUV, που παίρνει κίνηση από έναν 5λιτρο V8 με ισχύ άνω των 400 ίππων. Bronco και νέο Ranger βασίζονται στην ίδια πλατφόρμα, οπότε τα λεγόμενα του Worthington μεταφράζονται σε ενδιαφέρον της Ford για εξέλιξη έκδοσης Ranger ανάλογου προσανατολισμού.

Το νέο Raptor, από το οποίο παίρνουμε πλήρη ψηφιακή γεύση χάρις στο rendering του KDesgn AG, θα παρουσιαστεί τον προσεχή Φλεβάρη. Ήδη ακούγεται πως θα έχει τουλάχιστον 300 άλογα, οπότε το σκεπτικό για ένα σκληροπυρηνικό Raptor R με V8 κινητήρα και τουλάχιστον 100 ίππους παραπάνω δεν είναι αβάσιμο.

Get it on Google Play Download on the App Store