Ρεκόρ τιμής για Toyota Corolla GT του 1987

Ένα Toyota Corolla GT σε άριστη κατάσταση που ανήκε σε μια κυρία, πέτυχε τιμή ρεκόρ στη δημοπρασία που διεξήγαγε η ηλεκτρονική πλατφόρμα Car & Classic.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε αποκτηθεί το 1987, σε μια προσπάθεια της ιδιοκτήτριάς του να νιώσει καλύτερα ύστερα από το χωρισμό με τον τότε σύντροφό της. Το κόστος αγοράς είχε αγγίξει πριν από 34 χρόνια τις 12.500 λίρες Αγγλίας και δεν είχε τίποτε έξτρα πάνω του, παρά μόνο το βασικό εξοπλισμό με τον οποίο προσέφερε η Toyota το Corolla GT. Δηλαδή ηλιοροφή, ραδιοκασετόφωνο και ζάντες αλουμινίου.

Η συντήρηση του αυτοκινήτου γινόταν με επιμέλεια και προσοχή, από τη μοναδική του κάτοχο και για αυτό το λόγο άλλωστε παρέμεινε σε άριστη κατάσταση τόσο εμφανισιακά όσο και μηχανολογικά. Η ιδιοκτήτρια του Corolla GT ήταν εξαιρετικά διστακτική να το πουλήσει, αλλά αναγκάστηκε εξαιτίας μιας χειρουργικής επέμβασης που υπεβλήθη. Βλέπετε η απουσία του υδραυλικού τιμονιού, συνδυαστικά με την επέμβαση δεν της επέτρεπαν να το οδηγεί όσο συχνά θα ήθελε.

Έτσι αποφάσισε να το πουλήσει, αλλά μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που σας προαναφέραμε, σε μια προσπάθεια το αυτοκίνητο να καταλήξει σε καλά χέρια. Όπερ κι εγένετο και μάλιστα με μεγάλο όφελος για εκείνη. Βλέπετε το αυτοκίνητο άλλαξε χέρια για 46.250 λίρες Αγγλίας (τρέχουσα ισοτιμία 54.348 ευρώ! Ποσό που ξεπερνάει αρκετά την τιμή των 40.000 δολαρίων (29,004 λίρες ή 33.927 ευρώ) που είχε πετύχει στις Η.Π.Α ένα άλλο AE86 τον περασμένο Μάρτιο.

Get it on Google Play Download on the App Store