SEAT MÓ eScooter 125: Ο άρχοντας της πόλης είναι εδώ!

Η μετακίνηση εντός πόλης δημιουργεί άγχος στους περισσότερους οδηγούς. Λίγο η αυξημένη κίνηση, λίγο οι περιορισμένες θέσεις παρκαρίσματος, οι αστικές διαδρομές δεν είναι και το καλύτερο πεδίο για να κινηθεί ένας οδηγός.

Η SEAT προσφέρει έναν εναλλακτικό και ιδανικό τρόπο μετακίνησης για το κλεινόν άστυ, το SEAT MÓ eScooter 125! Το ηλεκτρικό Scooter της ισπανικής μάρκας ξεχωρίζει με το δυναμικό και νεανικό σχεδιασμό του, που σίγουρα από μόνος του αποτελεί λόγο αγοράς, όντας διαθέσιμο σε τρία ματ χρώματα. Αυτά είναι τα Daring Red, Dark Aluminium και Oxygen White. Τιμολογιακά τώρα, το SEAT MÓ eScooter 125 ξεκινάει από τα 6.790 ευρώ για το λευκό χρώμα, δίχως να περιλαμβάνεται η κρατική επιδότηση των 800 ευρώ μέσω του προγράμματος «ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ». Όσοι θελήσουν τις άλλες δυο αποχρώσεις Daring Red ή Dark Aluminium θα χρεωθούν μόλις εκατό ευρώ παραπάνω (6.890 ευρώ). Αυτοί που ενδιαφέρονται για την αγορά του ηλεκτρικού scooter της SEAT, μπορεί να αποκτηθεί και μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος της Volkswagen Financial Services, με 0% προκαταβολή, διάρκεια αποπληρωμής από 12 έως και 60 μήνες και επιτόκιο 6,9% (+ εισφορά 0,6%).

Την κίνηση του ηλεκτρικού scooter της SEAT εξασφαλίζει ένας μοτέρ ισχύος 12,2 ίππων. Δύναμη που θα την βρείτε και σε μια μοτοσικλέτα 125 κυβικών εκατοστών. Όμως η ροπή είναι άφθονη κι αγγίζει τα 240 Nm, με την τελική ταχύτητα να φτάνει μέχρι τα 95 χλμ./ώρα. Όμως όταν μιλάμε για ένα δίκυκλο πόλης σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η επιτάχυνση από στάση! Και το SEAT MÓ eScooter 125, απαιτεί μόλις 3,9 δλ. για τη διαδικασία 0 -50 χλμ./ώρα. Παράλληλα τα οδηγικά του χαρακτηριστικά ενισχύονται από τα τρία διαφορετικά προγράμματα οδήγησης (City, Sport και Eco), ενώ υπάρχει και όπισθεν για να κάνει τους ελιγμούς απλούστερους.

Ο ηλεκτροκινητήρας του MÓ eScooter 125 τροφοδοτείται από μια μπαταρία ιόντων λιθίου 5,6 kWh, η οποία με μια φόρτιση προσφέρει μέγιστη αυτονομία 137 χιλιόμετρων. Ακόμα μια πρωτοτυπία του MÓ eScooter 125, είναι πως η μπαταρία των 40 κιλών αφαιρείται εύκολα και μπορεί να φορτιστεί στο χώρο σας. Για την εύκολη μεταφορά της έχει ροδάκια και πτυσσόμενο χερούλι, προσφέροντας και μια επιπρόσθετη ασφάλεια έναντι κλοπής, αφού scooter χωρίς ενέργεια δεν κινείται!

Και επειδή scooter σημαίνει πρακτικότητα, κάτω από το κάθισμα μπορούν να φιλοξενηθούν έως και δύο κράνη για να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα όταν θελήσετε να περπατήσετε στο κέντρο της αγαπημένης σας πόλης. Επίσης, επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν την κατάσταση του οχήματος τους μέσω εφαρμογής στο smartphone τους, το οποίο αν χρειαστεί να το φορτίσουν μπορούν να το κάνουν στις 2 θύρες USB που ενσωματώνονται.

Get it on Google Play Download on the App Store