«Σκαραβαίος» του Gran Turismo έγινε πραγματικότητα!

Ποιος είπε ότι τα video games δεν έχουν σχέση με την πραγματική ζωή; Ή ότι τα ψηφιακά όνειρα δεν μπορούν να πάρουν υλική υπόσταση; Ένας αγωνιστικός «Σκαραβαίος» από το Gran Turismo περνάει από την εικονική στην αληθινή πραγματικότητα, μέσω των JP Performance και Prior Design!

Οι δυο γνωστοί βελτιωτές ενώνουν τις δυνάμεις τους, ώστε να περάσουν το αγωνιστικό VW Beetle του προσομοιωτή οδήγησης στους πραγματικούς δρόμους. Το body kit αφορά στην αντικατάσταση των περισσοτέρων πάνελ του αμαξώματος, διατηρώντας μικρή επαφή με το εργοστασιακό μοντέλο. Για παράδειγμα, ολόκληρο το εμπρός μέρος αντικαθίσταται και δίνει τη θέση του σε έναν επιθετικό προφυλακτήρα, νέο καπό και φωτιστικά σώματα, αλλά και φουσκωμένα φτερά.

Μια από τα ίδια στο πλάι και πίσω, όπου οι προσθήκες στο αμάξωμα και το αεροδυναμικό πακέτο -που αποτελείται από μια τεράστια αεροτομή και έναν διαχύτη ανάλογων «κυβικών»- μετατρέπουν το «Σκαθάρι» σε μια παρουσία, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα πιο εντυπωσιακά αγωνιστικά.

Το body kit είναι κατάλληλο για Beetle χρονολογίας 2011-2019 και οι Γερμανοί θα ετοιμάσουν 53 κομμάτια, με τιμή 5.950 ευρώ έκαστο. Δυστυχώς, τα μηχανικά μέρη θα παραμείνουν εργοστασιακά. Κάτι που σημαίνει πως όποιος θελήσει να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη, πραγματική εκδοχή του Beetle Gr.3 -όπως ονομάζεται στο παιχνίδι το αυτοκίνητο- θα πρέπει να επενδύσουν αρκετά περισσότερα χρήματα. Να αναφέρουμε ενδεικτικά πως το ψηφιακό «κτήνος» αποδίδει 591 άλογα από τον 2λιτρο TSI, ζυγίζει 1.200 κιλά (2.03 κιλά ανά ίππο) και διατηρεί το 7άρι DSG στη μετάδοση, αλλά δεν τροφοδοτεί τους εμπρός ή τους τέσσερις τροχούς. Όχι, κύριοι. Το Beetle Gr.3 είναι πισωκίνητο!

Get it on Google Play Download on the App Store